בלקוול - עדכון

אשכולון

New member
בלקוול - עדכון

ההימור שלי שבלקוול לא ישאר בירושלים גם אם הוא ירצה. לדעתי ירושלים תחליף אותו בהזדמנות הראשונה. בלקוול משרה מזה זמן רב דמורליזציה על כל השחקנים הזרים והבוסמנים.תוסיפו לזה את יכולתו הירודה ותבינו שדרכו חזרה ל``בשיקטש`` תהיה מהירה מהצפוי.

McDVD

New member
דמורליזציה,כלומר

מה שאשכולון אמר בשפה מאוד מקצועית הוא שבלקוול מוריד את המורל בירושלים. והאמת זה מראה שלשחקן אין הרבה אופי.אמנם המצב בארץ לא טוב אבל אנחנו לא במלחמת האזרחים של יוגוסלביה תודה לאל.

roy_ma

New member
הילה יקירתי: אשכולון אוהד י-ם,

וזו דעתו. זה אומר משהו, לא? ברור, שלא כל הנוצץ זהב, גם בי-ם, מתוקתי.

אדומה*

New member
כמו שאמרתי,זו דעתו.

יש גם אוהדים שמתים על פפי,אז מה? בלקוול אכן חושש מהמצב,אבל נראה שכרגע הרגיעו אותו. הוא שחקן טוב.למה שירצו להעזיב אותו? כל הקבוצה צריכה עוד זמן,לאו דווקא הוא.

roy_ma

New member
הזמן מתחיל לאזול.

ואני סקרן לדעת, מתי את, הילה, שאני בטוח שאת הרבה יותר מוכשרת ונבונה מאשר דעות חד סטריות- תודי בחולשתה של י-ם.

אדומה*

New member
מי אתה שתקבע שהזמן אוזל?

אתה אפילו לא אוהד הפועל.מסתבר שהקבוצה זקוקה לעוד זמן.אני לעולם לא מנסה להכחיש או להסתיר את החולשות של הקבוצה. אף קבוצה היא לא מושלמת.בכל עונה צצות בעיות ומשברים. אני כן אומרת שיש לנו פוטנציאל. אני מקווה שהשחקנים יתחברו טוב יותר בקרוב,כי זו הדרך היחידה להצליח איכשהו באירופה,דרך המשחק הקבוצתי(ראה מקרה לובליאנה!). עם כל הכבוד לך,אתה בטח שלא תקבע מתי אזל זמנה של הקבוצה.תשאיר את זה לאוהדי הפועל,טוב?

אדומה*

New member
אל תנסה תמיד להלחיץ לחינם.

תתרכז כבר במכבי.אמרתי את דעתי על הפועל.מיצית את הנושא.תעבור כבר הלאה.

למעלה