בלקברי 9900

r o n u

New member
בלקברי 9900

ערב טוב.
למבינים שביניכם:אני מעונין לרכוש מכשיר בלקברי 9900,השאלה שלי היא אם אני יכול לגלוש בו ברשת uphone, או 012 , או גולן טלקום? בתודה מראש.
השאלה שלי מגיעה לאחר שקראתי שישנה בעיה עם המכשיר הנ"ל

z1george

Member
מנהל
זה מכשיר לאספנים

ב012 יש חבילת בלקברי (בתשלום, בלי התחייבות זמן - גם להם אין התחייבות)
ביופון וגולן אין חבילת BB. צריך לבדוק אם שירות הפושמייל עובד אצלם - לבדוק מעשית, לא על סמך מה שיאמר לך נציג טלפוני שלא יודע מה זה BB.
גלישה אני מאמין שעובד בלי חבילת BIS/BES בדמים החדשים- כי אם לא , אתה בנחיתות אפילו מול נוקיה C2 , אם תגלה שהמכשיר גולש רק בWIFI.
אם אינך יודע מה זה BIS/BES אז אתה לא צריך לקנות את המכשיר בכלל. תקנה מכשיר כמו כולם, סחיר ושים לו קייס מיוחד.

howi

New member
שאלה

למה דווקא 9900 קשיש? יש Z10 במחיר רצפה וQ10 גם לא יקר אם אתה מתעקש על מקשים

z1george

Member
מנהל
אלה יקרים, המקבילה של ה9900

הוא נוקיה E6 שיש עליו firesale בארץ.
חדש לגמרי , נמכרים בדוכנים של דינמיקה בקניונים.
קניתי בעצמי שניים (אחד מכרתי ואחד יחליף את הE71 שלי).
מחיר 449 שח עם אחריות יורוקום לשנה.

howi

New member
דוגמנית זקנה וטיפשה?

אני מבין למה כן; עשוי ממתכת, רמקול חזק, שובר את הרצפה כשהוא נופל, סט שלם של מקשים, כל חמשת התדרים בדור השלישי. אין ספק, זה נוקיה-נוקיה זה.

אבל עם מעבד של אייפון 3, מצלמה בלי אוטופוקוס, מסך TFT פשוט וסיביאן. לא עדיף כבר להסתובב עם A760 פלבאי?

eran289

New member
לא הייתי ממליץ על המכשיר הנ"ל

למכשיר יש הרבה באגים , אם כבר בלקברי עם מקשים ,אז הקשיש יותר, אך יותר מוצלח מ9900
בלקברי 9780

MMMOOSH

New member
היה לי 9780 ונראה לי ש9900 טוב יותר

ל9780 האינטרנט היה לא משהו, וה9900 עם מסך מגע, וגלישה נוחה יותר. לא מצאתי משומשים כאלה במחיר אטרקטיבי.
המכשיר דורש חבילה מיוחדת והבנתי שפלאפון לא גובים על מחיר חבילה,
כמו כן סלקום ואורנג' ו012, הבלקברי מכווץ את הדאטה כך שלא תצטרך חבילת גלישה גדולה

למעלה