בלקבורן

sok777

New member
בלקבורן

חשבתי את מי לקחת והתלבטתי בין בלקבורן לבין סנדרלנד. בסוף הלכתי על בלקבורן. אם לא יילך טוב בעונה ה1, אני אפתח שמירה חדשה. בחודש-חודשיים האחרונים הייתי בכל כך הרבה קבוצות ו-ויתרתי כ"כ מהר. בכל מקרה, בלקבורן קבוצה עם סגל לא מוכשר למדי. הגנה לא רעה ושוער טוב. קישור די ברמה נמוכה למעט פדרסן הנורווגי ובנטלי האנגלי. בני מקארתי הוא גולת הכותרת. חלוץ אדיר. פתחתי עם ניצחון 2-0 בחוץ על ראפיד וינה באינטרטוטו. בבית ניצחתי 3-0 ועליתי לסיבוב המוק' ה2 של גביע אופ"א. בינתיים פתחתי בליגה עם ניצחון 1-0 על פולהאם. אז יצאתי ללרנקה לשחק מול אנורט'וסי. נגמר 0:0. חזרתי כדי להפסיד בבית 1:0 לארסנל. דווקא הייתי שווה תיקו, יזמתי יותר ותקפתי יותר. אבל שער מוקדם של ואן-פרסי הספיק להם. אח"כ הפסדתי בחוץ למנצ'סטר יונייטד 2:0. גם הייתי לא רע, אבל כשהימרתי על התקפה חטפתי את השני. אז אנורט'וסי הגיעו לאווד פארק וזה נגמר 3:0 לי בדרך לסיבוב הראשון בגביע אופ"א (בו אתמודד מול דומז'אלה). וויגאן הגיעו לאווד פארק והכניסו גול בדקה 30. הספקתי להשוות עד המחצית. במחצית השניה עשיתי מהפך וסיימתי את העבודה עם 3:1. אז יצאתי למשחק חוץ קשה מאוד נגד ליברפול, כבר בדקה ה17 הם כבשו וזה נראה גמור, אבל אז הגיע בני מקארתי ולפני ההפסקה השווה את התוצאה. במחצית השניה הייתי ממש עדיף ואגר אפילו הציל מהקו בעיטה שלי אחרי שעקפתי את השוער.. זה נגמר 1:1. המשחק האחרון הוא אחד המשחקים המרתקים ביותר שהיו לי. משחק חוץ מול סנדרלנד, זו שחשבתי לקחת ופתחה את העונה פנטסטי. זה נפתח מעולה עם שער של מקארתי בדקה ה2. בדקה ה8 קיבלתי פנדל ויכלתי לעלות ל2-0 רק שגורדון, הסקוטי המצויין, עצר את הפנדל. בדקה ה11 סנדרלנד כבשו והשוו. עברו 11 דק' וסנדרלנד קיבלו פנדל. הם כן כבשו ועשו מהפך. 2-1 להם. סטיבן רייד נכנס למשחק וכבש שער אדיר בדקה ה42. בתוספת הזמן הוא הוסיף עם שער מצויין נוסף וזה היה מהפך נוסף. 3-2 לי במחצית. בדקה ה69 בנטלי כבש ועשה 4-2 לי.. זה היה נראה די גמור עד שאמרטון כבש שער עצמי בדקה ה75. 4-3 לי.. עדיין, יש להם רק 15 דק' לכבוש. נשמע בעייתי? כנראה שלא. עוברות 4 דק' וסנדרלנד משווה, 4-4. ואז הגיע בני מקארתי... בעט טיל פנימה בדקה ה87.. 5-4 לי. עדיין היו עוד 6 דק' כולל תוספת זמן, אבל סנדרלנד כבר לא כבשו. 9 שערים בסיום המשחק וניצחון חוץ יקר בשבילי. המטרה שלי היא מקום 6, שזה אתגר עם הסגל הבינוני של בלקבורן. אחרי 5 מחזורים אני מקום 7.

sok777

New member
כלום כסף. 3 מיליון פאונד..

לא הבאתי אף אחד. הייתי עסוק בלמכור שחקנים ולהעלות את הבאלאנס ממינוס לפלוס. כרגע יש לי 5 מיליון להעברות.. אני עדיין לא בטוח אם אני נשאר בשמירה או לא.. אני אמנם מוותר מהר. אבל אחרי 10 מחזורים אני מקום 10 עם 5 הפסדים.. קצת מבאס (למרות ש3 מההפסדים זה לגדולות).

למעלה