בלע !

בלע !

למה אין מה לעשות בעיר הזאת?! אז הנה, יום שישי בערב, לא משנה באיזה פארק תשב-תבוא משטרה. לא משנה איפה תהיה, תבוא משטרה, הכוונה אם אפילו נהיה בבית של מישו. שיעמוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אי אפשר לצאת, אי אפשר להיות בבית לשמוע מוזיקה! אנחנו צריכים לשבת ולהתפלל לעיר טובה יותר?? אני לא דתיה!!! למה אני צריכה לסבול את זה שכל החנויות סגורות, לפחות אולי היו פותחים את הקניון (חנויות) אפשר שם להיות-אז גם זה אין. באסה של עיר!

תזכרי גם את הערסים שבפארקים

את הערבים והפקאצות ועוד כמה.. (ואני ילדה שלוחמת למען שוויון זכויות)..אבל חלק מהקבוצות האלה גרמו לי לחוסר רצון לצאת בעיר הזאת (ולא רק בימי שישי) ואני אוהבת לצאת אבל הקבוצות האלה פוגעות ביציאות..

מה הקטע...

מה הקטע של השוויון זכויות אם הצד הנגדי לא מביא לך שוויון זכויות?

מההה ההפפפאקקיייננגג קשר?!?!

דיברתי על הפאקאצות, הערסים והערבים. אם הם לא מביאים לך כבוד, מי הם שתביאי להם את?! לא דיברתי על מצב פוליטי... אבל אם כבר... אז גם מה הקטע של שיוויון זכויות פה?! אם הם מפוצצים אותנו ורק מחפשים דרכים חדשניות להרוג אותנו, למה שניתן להם שיוויון זכויות?! שמאלנים... -------------------------------------- הכי גרוע.

שנאלנים לא הכי גרוע

תאמין יש יותר גרועים מזה..אבל זה באמת לא קשור כל מה שהיא כתבה פה זה פשוט סתם...לא קשור סתם להפגין על השפעות של תנועת נוער...לא עושים את זה כל זמן אפשרי אז היא עושה את זה פה

Bardug0

New member
ששש.. זהירות, אני שמאלני

האויב מאזין לכם ומקשיב, חכו חכו יומכם יגיע.

Bardug0

New member
הייתי מגדיר את עצמי כשמאלני מבחינה

כלכלית וחברתית וימני מאוד מאוד מאוד מתון בכל מה שנוגע לבחינה הבטחונית. בכל מקרה אני מצביע למרצ (יח"ד) בבחירות הקרובות.

Venice Queen

New member
../images/Emo45.gif

לחצי של החלק הראשון של המשפט :שמאלני מבחינה כלכלית חברתית. לדעתי הימין הרס את המדינה מבחינה חברתית וכלכלית [מקרה ביבי] וחבל שאי אפשר לשלב: ממשלה חצויה - השמאל יטפל בעניינים הכלכליים והחברתיים והימין בבטחוניים.

Bardug0

New member
חס וחלילה הימין יטפל בבטחון

הימין מגיע למסקנות הבטחוניות שהשמאל הגיע אליהם כבר לפני עשרות שנים. הבעייה היא שהשמאל - כשהוא בשלטון הוא לא מבצע, והימין, עד שהוא מגיע למסקנות האלה הוא זורע עוד יותר הרס ממה שכבר היה. לכן אין ספק שרק גישה ימנית מתונה, כמו זו של אריאל שרון, או כמו זו של הסכם ז'נבה (אמנם הוא מוצע ע"י מפלגת שמאל אבל הוא הסכם יחסית ימני), מהוות את הפתרונות הבודדים לבעייה הבטחונית שלנו.

Ana1 9

New member
חמוד חמוד.. בדרכך שלך ../images/Emo3.gif

"מימטס מן" אמר שאתה חמוד מידי בשביל להיות שמלאני, אבל זה לא נכון כי אתה כן נראה שמלאני אבל זה לא קשור לרמת ה..חמידות?(יש פועל כזה בכלל?!), אני לא יודעת מה ההגדרה של חמידות בין שמלאנים לימניים, למשל פרס יותר חמוד מפרץ לדעתי, הוא ממש יותר מתוק, לא יודעת למה, נראה אחלה בנאדם מבחינת אישיות. בגלל זה לא הבנתי את שניר כי לפי דעתי זה לא קשור לדעה הפוליטית, יכול להיות חרא של אדם שהוא שמלאני ולהיפך. אתה מבחינת דעות, ממש נשמע שמלאני, אבל אתה מותק אין מה להגיד.

LuNa MaJnUnA

New member
איך אפשר לומר שאין קשר?

בנאדם נבנה על הדעות שלו. איזו דרך נוספת את רואה שיכולה לשקף בנאדם אם לא הדעות שלו? אם מישהו חושב שצריך לפנות את ראש העין וכפר סבא כחלק מהדעה הפוליטית שלו, אני לא רואה אותו כבנאדם חמוד או סתם אחד שאני רוצה להיקשר אליו. חד משמעית דעות פוליטיות מעידות על בנאדם ועל האופי שלו.

Bardug0

New member
את לא, אבל מישהו אחר יחשוב שהוא

מתוק כמו דבש. ככה שזה אינדיבדואלי. אגב תראי לי מפלגת שמאל שרוצה לפנות את ראש העין וכפר-סבא. (ואני לא מדבר על המפלגות הערביות). יש משהו שכל השמאל-פובים פה ובכלל צריכים להבין. כולנו סך הכל פה למען אותה מטרה, כולנו יודעים שאין לנו מקום אחר וכולנו רוצים שיהיה פה יותר טוב. אף אחד פה לא עושה דווקא למישהו אחר. זה מוזר שכולנו יודעים להגיד "לכל אחד דעה משלו" עד שזה מגיע לדעות פוליטיות ששם אנחנו כבר מוכנים לעשות רצח אופי לבני-אדם רק על סמך מה שהם מכניסים לקלפי. המטרה אותה מטרה, ההבדל הוא בדרך וההגעה אליה. מה שאנה אמרה הוא מאוד נכון. אנשים מחלקים את עצמם לכמה תתי-אופי: יש את איך שאני מתנהג ליד החברים, יש את איך שאני מתנהג בעבודה, יש את איך שאני מתנהג בלימודים.. וכן הלאה. לא כל אחד מכיר את אותה שירי, יש אשכרה כמה שירי באותו גוף. דוגמא טובה לכך אני אביא מהקורס פסיכומטרי שעשיתי עד לא מזמן: אני, שמאלני, חילוני, אתאיסט שמצביע מרצ, וישבתי ליד בחור מתנחל דתי שמצביע ליכוד. והיום אנחנו חברים טובים. למה ? כי מאחורי דעות פוליטיות, מתחבא לו שם בנאדם רגיל, כמו כולם. אפשר להסתדר, פשוט אתם צריכים לראות מעבר לחומות הציניות והסטראוטיפים.

Octavarium

New member
מה ת'כלס בזה?

הוא חפר אחושרמוטה... לא קראתי אומנם אבל שמעי... ההודעה לא קצרה... ת'כלס זה לדבר לעניין ורק לעניין זה אומר לסכם את כל מה שהוא אמר במשפט אבל מה שהוא עשה זה ממש לא ת'כלס חחח

למעלה