בלע.

lolita205

New member
בלע.

<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=3 width="100%" border=0> <TBODY> <TR> <TD class=post2 vAlign=top></TD> <TD class=post2 vAlign=top width="100%"><!-- THE POST 720244 --> <DIV class=postcolor>נמאס לי כבר להיות טיפשה..<BR>נמאס לי ללמוד שבוע מראש למבחן שכולם למדו אליו יום לפני ולהוציא בו 70!<BR>נמאס לי שזה לא מפריע לבי"ס ושרק שולחים אותי לעשות איבחונים כל הזמן.<BR>נמאס לי שכנראה את הבגרויות שלי אני אעשה בדרך מיוחדת. "שתתאים לרמה שלי"<BR>נמאס לי להיות "מיוחדת"...<BR>נמאס לי שאומרים לי שזה מספיק שאני משתדלת.. נמאס לי שאני קורעת את התחת ובלי תוצאה.<BR>נמאס לי לקחת 5 כדורים כל בוקר רק בשביל שאני אצליח ללמוד.<BR>נמאס לי להישאר אחרי בי"ס לתיגבורים במקצועות שאני חלשה בהם.<BR>נמאס לי שמתייחסים אליי שונה בבי"ס מבחינת הישגים.<BR>נמאס לי שאני צריכה לעשות עוד אבחון אחרי שכבר עשיתי 3.<BR>נמאס לי מהמצבי רוח שלי ומהפרוניות שלי.<BR>נמאס לי....<BR>למה לא מגיע לי פעם אחת להיות "כמו כולם"? למה אני חייבת להיות שונה?!<BR>ואולי שונה זה טוב, ונחמד וכל המ שרשמתי פה נשמע לכם מגניב ואתם לא מבינים למה אני מקטרת.<BR>אבל אולי, רק אולי, נמאס לי ממני?! נמאס לי לחיות מאבחון לאבחון, מהקלה להקלה.. רוצה ללמוד למבחנים ובאמת לראות שיוצא לי משהו מזה ושזה לא סתם...<BR>נמאס לי להיות הדיסלקטית והדפוקה.<BR>נמאס לי. פשוט נמאס.<BR><BR>מה הייתי עושה בלי אמא?!<BR>אוצר שלי...<BR><BR>נמאס לי, מהכל... ממני בעיקר.! </DIV></TD></TR></TBODY></TABLE>

lolita205

New member
*לא יצא טוב, הנה תיקון.

נמאס לי כבר להיות טיפשה.. נמאס לי ללמוד שבוע מראש למבחן שכולם למדו אליו יום לפני ולהוציא בו 70! נמאס לי שזה לא מפריע לבי"ס ושרק שולחים אותי לעשות איבחונים כל הזמן.נמאס לי שכנראה את הבגרויות שלי אני אעשה בדרך מיוחדת. "שתתאים לרמה שלי" נמאס לי להיות "מיוחדת"... נמאס לי שאומרים לי שזה מספיק שאני משתדלת.. נמאס לי שאני קורעת את התחת ובלי תוצאה. נמאס לי לקחת 5 כדורים כל בוקר רק בשביל שאני אצליח ללמוד. נמאס לי להישאר אחרי בי"ס לתיגבורים במקצועות שאני חלשה בהם. נמאס לי שמתייחסים אליי שונה בבי"ס מבחינת הישגים. נמאס לי שאני צריכה לעשות עוד אבחון אחרי שכבר עשיתי 3. נמאס לי מהמצבי רוח שלי ומהפרוניות שלי. נמאס לי.... למה לא מגיע לי פעם אחת להיות "כמו כולם"? למה אני חייבת להיות שונה?! ואולי שונה זה טוב, ונחמד.. אבל אולי, רק אולי, נמאס לי ממני?! נמאס לי לחיות מאבחון לאבחון, מהקלה להקלה.. רוצה ללמוד למבחנים ובאמת לראות שיוצא לי משהו מזה ושזה לא סתם... נמאס לי להיות הדיסלקטית והדפוקה. נמאס לי. פשוט נמאס. מה הייתי עושה בלי אמא שלי?!אוצר שלי... נמאס לי, מהכל... ממני בעיקר.!

חגית35

New member
לא להתייאש!

גדולי וגאוני הדורות היו דיסלקטים ואני תמיד אומרת שכל הדיסלקטים שאני מכירה ו"מופעי הקשב והריכוז" הם אנשים מוצלחים וחכמים יתר מהאחרים ובעלי פוטנציאל השכלתי אדיר נכון שקשה איננו מתחמקים אבל קחי זאת כאתגר אישי הכירי בבעיה ואל תתכחשי לה קחי זאת כנקודת חוזק לא חולשה נצלי את ההתאמות לשם כך הן נועדו ווודאי שאת מטופלת נכון עם התרופות אין לי מושג במה את מאובחנת ומה את לוקחת כתרופות אבל החיים מלמדים את כולנו שכיסוי תרופתי נכון והתאמות לימודיות הם הפתרון הטוב ביותר ויעידו כל הבאים כאן שמעידים על השיפור והתוצאות שמושגות בטיפול נכון ותמיד תזכירי לעצמך כמה את חכמה וטובה - ונשמע מדברייך שאת אינטליגנטית מאוד הדיסלקציה יש מי שאומר - היא מתת אל נכון שהיית מעדיפה שלא יהיה לך את זה אבל מניסיוני עם הקרובים אלי שהינם דיסלקטים ובעלי הפרעות קשב- הם אנשים מצויינים ולא הייתי מחליפה אותם באחרים או מתחרטת על שהם כאלה- כי אני רואה את המצויינות שבהם וגאה בהם כל יום מחדש! אז קחי אויר- את נהדרת!

zivadina

New member
אני בטוחה שתצליחי!!!!!

קודם כל, תדעי לך שהיהדות טוענת שהכי חשובה ההשתדלות, כלומר, הדרך שעברת, ולא התוצאה. כי הדרך שלך נמדדת ביחס לעצמך, והתוצאה נמדדת ביחס לאחרים. ולמה חשוב למדוד לפי אורך הדרך? כי אם עברת דרך ארוכה פעם אחת, סימן שיש לך כח לעבור דרך ארוכה עוד הרבה פעמים. ולמה זה חשוב? כי את ההצלחה משיגים בהרבה דרכים ארוכות, ולא בזינוק מטאורי אחד. כל המצליחנים באמנות, במחקר האקדמי, בספורט ובמסחר יגידו לך שצריך רק קמצוץ כשרון, אבל המון עבודה קשה כדי להצליח. אז, lolita יקירתי, נראה לי שהתחלת לטפל בהפרעת הקשב שלך רק עכשיו. את עדיין צריכה ללמוד מהם הטיפולים שמתאימים להפרעה הזאת אצלך. מתוך נסיון עם מספר אנשים במשפחתי אני מבטיחה לך, שטיפול נכון נותן תוצאות נהדרות!!! תמשיכי לטפל בעצמך בנחישות, וקודם כל תמצאי את המאבחנים הכי טובים שיציעו לך את הטיפולים הכי מועילים בשבילך. בהפרעת קשב, טיפול תרופתי נכון הוא המפתח להצלחה. תמשיכי לטפל בעצמך בנחישות הזאת שאת מפגינה. זה בסדר להוציא כאן קיטור. בשביל זה אנחנו כאן. מבטיחה לך שתצליחי בכל מה שתרצי, כי את משתדלת ואת נחושה!!!

למעלה