בלע.

תרנגולת

New member
בלע.

אכלתי עכשיו הרבה עכשיו.. ובא לי להקיא.. הלכתי לנסות. יצא קצת.. אבל המון אנשים עוברים שם וזה באמצע ביה``ס- לא יכולה לקחת את הסיכון. יצאתי משם רועדת.. בלע. ועדיין עם ההרגשה המגעילה. איכ. .. ..בלעלעלעלעלעעעע.

A-naT

New member
כשאת בבית ספר...

...אסור להקיא בשירותים. זה מוצף מדי, יש שם יותר מדי אנשים, וזה מסוכן מאוד, כי היועצת יכולה להכנס פתאום אם כבר להקיא ללכת לקצה של הבית ספר לאיפה שהשיחים, להתחבא בתוכם. ולא לשכוח בקבוק מים ...תראו איך אני מדברת! אני לא נורמאלית! פרה משוגעת

תרנגולת

New member
אה.. עינתי..

היועצת לא כאן.. ו.. היועצת יודעת מה איתי.. ו.. בשיחים זה בלתי אפשרי- אנשים נמצאים שם מעשנים. אפשר ללכת ממש רחוק. אבל זה די קשה. תביני.. אני :) מפונקת.. בבית אני לוקחת מגבת ופורסת לי אותה על הרצפה!! (תצחקי תצחקי.. :) ) . ואני תמיד מסוחררת וצריכה להחזיק במשהו. בכל מקרה- למרות שהטיפ ``עוזר`` לי.. עדיף שלא נכתוב טיפים לאיך להיות חולה יותר בפורום הזה. זה לא המטרה שלנו. אז. אפשר למחוק את שתי ההודעות האלה. אפשר לבקש מתגל. אם את רוצה.. את לא פרה. לא משוגעת. את מותק.

A-naT

New member
וואלה..

תגלי, להעיר את מפלצת ההודעות ולאלה שהספיקו לקרוא את זה... קבלו ביטול אני כן פרה מגעילה, ככה אני מרגישה, את לא יכולה לשנות את זה.... למרות שאת מנסה, ואני אוהבת אותך על זה

למעלה