בלעעעעעעעעעעע

The Real FiFi

New member
בלעעעעעעעעעעע

שלום לכולם! ובוקר טוב אממ...אחה"צ טובים לכם! בלה בלה בלה בלה גמני מתחילה נושא חדש! נושא: אני יודע מה עשית אתמול בלילה (חח לא! משעמם לי רצח!) לא יודעת על מה לדבר... משעמם לי ואני זוללת שוקולד (חבל שאני לא מצליחה להשמין...:\) ואני מעוצבנת כי אתמול לא נפגשתי עם חברים שלי! והלכתי לטייל בצורן סיטי המלאה ערסים ופריחות הערסים של תל נוד הורסים את אנשי האיכות של צורן! בושה!! (טוב אני לא נהרסתי !:) בסוף הגעתי לבית של חברה והיינו שיכורות ומסטולות והיה כיף! :) בלה בלה בלה אחרי ששיעממתי אתכם בסיפורים שבמילא לא מעניינים אתכם! אני הולכת ביי

The Real FiFi

New member
אני רצה למסור לה

כן בטח... ואני עדיין מתה משיעמום... ד"א מזה הבית עם הטיל...??? יש דברים שצריך להסביר לי P: למה לא נסעת למיי??

הבית עם הטיל זה בית ענקקקק

ענקקקקקקקקק כמו מדינה אחת גדולה שאני מתכננת לבנות שלתוכם יכנסו כללל הערסים והפרחות והאנשים שאני שונאת (שזה דיי מסתכם בערסים ופרחות) ובזמן המלחמה קיללתי את אותם האנשים שיפול עליהם טיל או שיסתם להם הפילטר.. אבל עכשיו זה שיכנסו לבית עם הטיל יענו יפול טיל על הבית והם ימחקו מהעולם. אחחח כמה יפה העולם יכול להיראות

The Real FiFi

New member
../images/Emo6.gif

גדדדדדדדדדדדדדדוווווווווולללללללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחח שווה! הבית עם הטיל! :))) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמרית את גאון!
מעולה!!

למעלה