בלעדי!!!!!!!!!!

MrMinogue

New member
בלעדי!!!!!!!!!!

שמועות עצבניות מגיעות מבית היוצר BMG! בבוקר ה21 לאפריל 2003, תקום בריטניה ליום חדש בו תוכל לרכוש את האוסף החדש (ההמשכון להיטס+) All Right Now!! הלוואי והיו לי עוד פרטים.. כרגע זה בגדר שמועות אבל אף אחד לא אמר שזה לא נכון *קריצה קריצה* אני אעדכן אותכם ברגע שאני אדע משהו נוסף..

Siren

New member
עוד אוסף?!

העם דורש חומר חדש חדש ולא ממוחזר!

kyliefan18

New member
כן

אלבום חדש בטח יהיה בשנה הבאה... ו HITS+ זה בכלל לא קשור לקיילי יותר כי היא בפרלו ולא בדקו...

MrMinogue

New member
חומץ.. יש לי חדשות בשבילך..

בהכנת היטס+ קיילי הייתה יותר ממעורבת. ועכשיו היא מעורבת אפילו עוד יותר. מסתבר שהילדה הקטנה שלנו למדה את הלקח שלה אחרי התקרית המבישה עם ההוצאה המחודשת של גרייטסט היטס ע"י גי´ב. ולגבי האלבום החדש.. יש סיכוי (קלוש) שהוא יצא דווקא לקראת סוף השנה הזאת (כמו שהיה עם פיבר ולייט יירז). ולגבי האוסף, אני מניח (רק מניח!) שלפחות ברובו יהיה בדברים שבחיים לא שמענו + דברים ששמענו אבל אף פעם לא קיבלנו בהוצאה נורמלית של קיילי (כמו Tears, Love Take Over Me, If You Don´t Love Me, Nothing Can Stop Us, Love Is Waiting, Aston Martin, You´re The One ואולי אפילו נקבל את German Bold Italic/GBI... מי יודע?) - בכל אופן, יש עוד זמן עד סוף אפריל ככה שנצטרך לחכות. Cheers רן

MrMinogue

New member
חחח

מה המצב איתך? אני מצטער שאני לא אונליין בטריליאן אבל יש לי בעיות עם המחשבסקי ואני אמור לקבל אחד חדש עוד כמה ימים.. עד אז - אני אצטרך לסבול.. הממ!

kyliefan18

New member
שמענו יא תולעת

אתה בוגד בי חופשי! חכה אני עוד אתנקם.. יש איתי בעיות בשיבוץ,הצבא הזה כזה מפגר!!!! בסופו של דבר אני אקבל את מה שאני רוצה: פקיד בקריה... דבר איתי באי מייל אם אתה רוצה... רן

MrMinogue

New member
יש לך משהו נגד תולעים? שאני אבין...

ואז מה אם אני בוגד?! a man's gotta do what a man's gotta do
ולגבי האימייל, חשבתי על זה אבל נוכחתי לדעת שהאימייל שלי מחלק וירוסים לאנשים.. ככה שהאלטרנטיבה הסייברית שנותרה היא PM דרך סייהיי. תצפה להודעה ממני על איזה דוד עשיר שהוריש לך מיליונים, עד אז, תשמור על הנשק.. רן

kyliefan18

New member
חומץ

אני בלי נשק... ואל תשאל איזה זבל אני מוכר באייביי! ואיזה יהלומים אני קונה...:)

MrMinogue

New member
ברוריהל'ה..

נהיית מוכרת של ממש! חחח.. מה אתה מוכר?? שלח אייטם נמבר של אחד הפריטים שלך..

kyliefan18

New member
כן כן

פשוט כיף להפטר מזבל וכאלה... תתחבר ואני אביא לך מספר.. אה כן,נו אתה אוהב את החדש של מאריה? שלא תגיד שהוא חרא.. והקליפ החדש BOY כבר בקאזה אז תוריד,קליפ מדהים!

MrMinogue

New member
הממממ..

אז ככה, החדש של מאריה לא רע בכלל אבל מלא עם כמה fillers שהייתי נפטר מהם בשמחה! כל השירים משיר מספר 2 עד שיר מספר 5 (כולל) גרועים רצח! כל השאר חביבים.. האהובים עלי הם : Through The Rain Through The Rain Remix I Only Wanted Clown You Had Your Chance Bringin' On The Heartbreak שהוא מ-ע-ו-ל-ה!! כל כך טוב שבא לבכות! חובה להוציא אותו כסינגל! והרי אמרתי לך שאני לא יכול להתחבר אונליין לטריליאן כי יש לי בעיות עם המחשב.. אבל ביום ראשון אני מקבל את המחשב החדש אז אני מניח שנדבר אז. Cheers רן

kyliefan18

New member
כן

You Had Your Chance מדהים וגם לולייבי אבל השיא הוא סאבטל אינבייטשן, וכן, BOY,יורס גרועים אבל דה 1 ויו גוט מי טובים בייחוד דה 1!!!!!!!

p i n g o

New member
אתם רוצים להגיד לי ש...

שבין כל מסעות ההופעות שלה והקליפים שהיא מוציאה יש לה זמן להקליט אלבום חדש??

למעלה