בלעדי!

eranmc

New member
בלעדי!

לכל העולם ואישתו... העטיפה החדשה לאלבומה של וויטני, דווקא יפה!

nadav26

New member
באמת עטיפה יפה,

אני מקווה שגם מאריה תנהג בחכמה ולא תחשוף יותר מדי מגופה בעטיפה... ודרך אגב, מתי האלבום של וויטני אמור לצאת?

eranmc

New member
גליטר דוגמא מעולה!

הרבה מאוד אהבו את העטיפה... לעומתי

roimc

New member
גליטר נראה כמו קטלוג לברביות

מה זה כל הורוד-סגול הזה?! DAYDREAM & #1s Rule! and music box 2

galmc

New member
#1s הכי יפה!!

גליטר בכלל לא משהו יותר מידי ורודד!

nadav26

New member
לטעמי..BUTTERFLY - בעיקר האחורי

העטיפה של ONES לא מי יודע מה בעיני... . ואני ממש לא מת גם על העטיפה של DAYDREAM. 3 העטיפות הכי טובות שלה בעיני הם: 1. BUTTERFLY 2. MUSICBOX 3. EMOTIONS

roimc

New member
גם אלה שציינת יפות

אבל איך אפשר בלי ONES DAYDREAM ???? הם הכי יפים בעיניי. זה שהם שחור לבן כבר יפה. ריינבו הכי גרוע אבל לצערי מאריה הכי אוהבת אותו...

nadav26

New member
ריינבו..בהחלט עטיפה מזעזעת

חוסר טעם מוחלט בכל התמונות באלבום, וקשה להתפלא.מדובר בבמאי-צלם דיוויד להצ´פל (שביים גם את LOVERBOY) ואוהב פרובוקציות... ומאריה לפעמים לא יודעת ממש להתלבש עם טעם, בואו נודה...

Shir Life

New member
הכי יפה זה #1´s בלי שום ספק!!!!

זאת העטיפה ה-כ-י יפה! וזאת גם התמונה הראשונה שלה שראיתי (נראה לי...) אני זוכרת שקראתי ראש1 ואז היה פוסטר של התמונה, ואח שלי עשה כזה "היא מדהימה..." ואז שאלתי מי זאת... ובלה בלה בלה... חחחחח

mcrlz

New member
אך פעם אין יותר מידי ורוד...

העטיפה של גליטר הייתה יפה אבל אני מעדיפה את העטיפה של באטרפליי ב#1 היא נראת רצינית מידי

אני חושב שכל העניין של גליטר

הדיסק והעטיפה יצאו אחלה, הסרט יצא משגע, והתמונות שלה מאותה תקופה יצאו פצציות GOOOOOOOOOOOOOOO GLITTER

Sharonnn

New member
אני חושבת שהעטיפות הכי יפות הן..

Mariah Carey Daydream Butterfly והכי מגעיל של Rainbow, זה נראה כמו פרסומת להלבשה תחתונה!!

MCRulz Liron

New member
לפי דעתי...

העטיפות הכי יפות הן: Merry Christmas Daydream & Butterfly DD נראה מאוד פשוט אבל לפי דעתי העטיפה משקפת המון!! כנ"ל Butterfly וב- Merry Christmas היא פשוט יפהפיה!

למעלה