בלעדי מיגל החדש
K Kay Bennet the 1 st New member 6/1/06 #4 ../images/Emo58.gif פוקס החדש מזכיר לי את קייל מ4400 משום מה ואני נאלצת להודות שמיגל החדש חמדמד.
D darklighter New member 7/1/06 #7 ../images/Emo45.gifשניהם לא לטעמי../images/Emo121.gif ואכן הפוקס החדש מזכיר את קייל מ4400
K Kay Bennet the 1 st New member 7/1/06 #11 ../images/Emo58.gif 2 התמונות יחד בגלל שאני כזאת כשרונית, אז גם כתבתי!
צ צהובון 1 ויחיד New member 6/1/06 #5 ג'סטין הארטלי החליט לעזוב?? למה? איזה קטע... אגב, למה אין להורדה את הפרק של ה-5? לא שודר באותו היום או שהיא פיספסה?
ג'סטין הארטלי החליט לעזוב?? למה? איזה קטע... אגב, למה אין להורדה את הפרק של ה-5? לא שודר באותו היום או שהיא פיספסה?
I I n n u e n d o New member 6/1/06 #6 כן הוא עוזב לא יודעת בדיוק למה כנראה נמאס לו.... למה אין? אנערף;[
D darklighter New member 7/1/06 #8 אני יודעת למה../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif כי הוא ראה איך אישתו נראית עכשיו והחליט שעדיף לו לראות אותה רק בלילה בחושך
אני יודעת למה../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif כי הוא ראה איך אישתו נראית עכשיו והחליט שעדיף לו לראות אותה רק בלילה בחושך
D darklighter New member 7/1/06 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif אשכרה ועוד עשו לה תלתלים של כבשה (תלתלים זה יפה אבל עשו לה כמו של כבשה וזה נפוח ומסתיר לה את הפנים עוד יותר).... כאילו שלא הספיק הפוני והרזון האנורקסי המחריד...
../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif אשכרה ועוד עשו לה תלתלים של כבשה (תלתלים זה יפה אבל עשו לה כמו של כבשה וזה נפוח ומסתיר לה את הפנים עוד יותר).... כאילו שלא הספיק הפוני והרזון האנורקסי המחריד...