בלעדי

shay08

New member
בלעדי../images/Emo41.gif

לאלבום הקרב שירי עובדת עם המפיק פילוני ...הוא הפיק בין השאר למוקי, לשי 360 ועוד...
למרבה הצער האלבום היה אמור להיות בסגנון R&B וסול, אך פופ ארט ויתרו על זה משום שחשבו שזה לא יצליח בארץ ...
לדעתי היו צריכים להוציא אלבום שחור....מאוד יתאים לשירי ומאוד יצליח בארץ..

shay08

New member
תגובות אולי../images/Emo2.gif

הביאו לכם משהו בלעדי על האלבום השני וזה לא מעניין אף אחד כאן? מוזר..

linoy7

New member
אנחנו אנשים מאוד עסוקים../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

סתם נו. לא משנה איזה סגנון, אני בטוחה שמה שהיא תעשה תהיה הצלחה כבירה
אולי לקראת האלבומים הבאים[בעז"ה!
] מי שוויתר על הרעיון מייבי ישנה את דעתו

shay08

New member
מקווה מאוד שמי שויתר על הרעיון ישנה את דעתו..

sapiri5

New member
מה הקטע שלך?! אז לא היינו פה!! אתה יודע לכולם

פה יש חיים!!!!

just adiki

New member
../images/Emo45.gifאבל ספירי ממי לא להיות מרוקאית שש...../images/Emo6.gif

sapiri5

New member
../images/Emo6.gif חחח מצטערת... למדתי מהטובים ביותר../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אוף איך אני שונאת שאומרים פופ ארט../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

זה הליקוןןןןןןן הליקון החתימו אותה לא מעניין אותי שהעוזרת האישית שלה היא אורלי והיא מפופ ארט חברה שהיא מתוך הליקון! מבחיינתי שירי חתומה בהליקון אז זה הליקון כל הזמן אומרים משהו אחר . תודו שפופ ארט נשמעת סתם חברה והליקון לא..להליקון יש שם. ובקשר למה שרשמת..אני מקווה שיהיה טוב אני לא ממש מצליחה להיזכר מי זה פילנוי למרות שיש לי את זה בראש אבל אני לא ממש זוכרת את סוג המוזיקה..אבל אנימקווה שיהיה טוב בכל זאת שירי

just adiki

New member
דווקא יותר טוב../images/Emo3.gif

אני אוהבת פופ זול
למרות שאני ממש אוהבת את השירי סול שלה בדיסק
נחכה ונראה איך יהיה הדסיק, אני בטוחה שהוא יהיה טוב, סומכת על שירי
אולי דווקא הדיסק הבינלאומי יצא בסגנון של R&B וסול

shay08

New member
האלבום הבינלאומי יהיה בסגנון R&B וסול...../images/Emo13.gif

ואני יכול להגיד לכם.. שהמפיק מחו"ל שמפיק לשירי, היה אמור לעבוד עם זמרת אחרת, אך היא הבריזה לו והוא ראה את שירי באירוויזיון, נדלק ונתן לה את כל החומרים ...נחמד
ואני דווקא יותר אוהב את שירי בR&B ...סטייל ביונסה כזה-מושלם
...

sapiri5

New member
R&B זה חביב אבל לא יותר מדי..../images/Emo4.gif מקווה ששירי

תפיק מזה את הטוב ביותר...

אני דווקא ממש מתבעסת על זה

אני מפחדת שהם יהפכו את שירי לזמרת שטחית כמו רוני וגילת הילל שעלק מנסים להציכ אותה בתור ה"אבריל" וה"קלי קלארקסון" הישראלית פחחח איזה מדינה חייה בסרט יש לנו.. אני לא מבינה את שירי למה היא מתפשרת מבחינה מקצועית, היא נמצאת לדעתי במצב שבו יש לה מעריצים שמצפים ממנה לחומר איכותי ולא עוד אלבום פופ זול,מבחינתי הלוואי שהיא תשיר כמה שיותר שירים כמו 'כמה פעמים' זה אחד השירים שאני הכי אוהבת בכל תולדות המוסיקה הישראלית. גם הסיגנון של הפופ גיטרות - פסנתר של אהבה קטנה זה סיגנון מדהים שנורא מתאים לה. אוף איך בא לי אלבום אר אן בי סול, זה הסיגנון האהוב עלי.. למה במדינה הזאת מתעקשים לא לעשות מוסיקה איכותית משיקולים כלכליים שלא בהכרח נכונים...

just adiki

New member
זה לא חייב להיות אלבום עם פופ זול

רק בגלל שאין בו את הסגנון של הR&B. אני מאמינה גם שאם שירי הסכימה לסגנון אחר כנראה שאין לה בעיה עם זה והיא מתחברת גם אליו. בכל מקרה, הדיסק הבינלאומי כנראה יהיה בסגנון הזה ככה שיהיו לנו שני דיסקים עם סגנונות אחרים שאני אוהבת את הרעיון
.

למעלה