בלעדיך

חן (*_*)

New member
בלעדיך ../images/Emo14.gif

ישנה, ובחלומי דמותך ממלאת את עולמי כמתוך הנוף הנגלה מחלוני מחפשת מחילה, אולי גאולה, נקודה לבנה בעולם של שחור טבועה. כמהה לתשובה,- בעולם האכזר, יש מי שאותי מכל הלב אוהב, אך בחסרונך עדיין חשה בכאב כואבת, מתחבטת עם עצמי, אתה אינך בחיים, ההשתנה עולמי האם אתה בטוח רק בתוך חלומי? ברצון לשפר, להתמודד ולשנות, אני ממציאה לעצמי דין ופסיקות, חוקים לכל עת-איתם אוכל לחיות. קיץ וחורף, שבת וחול-מהרהרת, איך חלום ומציאות אני מאחדת? אם את עצמי, כבר אינני מכרת? מתייסרת , בליבי סוערת, בעוד אני חיה את חיי באור אתה טמון באדמה-בבור השחור.

*pank

New member
יפה ועצוב../images/Emo24.gif

פעם ידיד שלי שאל אותי את מאושרת? הגעת למנוחה ולנחלה. עניתי לא! נראה לך?! אולי אולי בגלגול הבא.

danistar

New member
חן מקסים ../images/Emo140.gif

במיוחד כשאני מבין היטב למי הכוונה

חן יקרה !!!

יש פינות קטנות שלעולם אי אפשר למלאן, אבל אבק היומיום מכהה אותן ומוציא מהן את החדות. רק טוב!!!

לחן../images/Emo24.gif מפנית-החן

והנה לך חן, עוד נושא משותף בינינו מלבד...הכתיבה!! לו היית. אמרו לי... אחד ועוד אחד הם שניים אז למה אצלי זה אחד? אמרו לי... כאשר תגדלי תביני אז למה אני לא מבינה? אולי, אולי ממאנת אני להבין אולי ממאנת אני להאמין אולי צובעת הכל בורוד נאחזת על מנת לא למעוד. אמרו לי... הזמן משכיח הכל אז למה אני עוד זוכרת? שאתמול היית שלי היית איתי והיום אינך שלי אינך איתי אינך עוד לצידי- והלואי והיית של אחרת אבל היית... ולו היית כי אם היית אז הכל היה נראה אחרת. עדינה-ו

חן (*_*)

New member
צמרמורת אחזתני פנינת החן .......

צר לי על אובדנך כאובדני
. מעניין הדבר, בעיקרון-טוב לי ושוקעת אני בזכרונות העצובים. עוד משהוא באותו נושא- יום? לא דקה, לא שנייה...... שבוע, חודש, או אפילו שנה, זוכרת אותך כל רגע מחיי, מאז הלכת למלחמה ההיא-בלעדי! ילדים היינו, אשר גדלו יחדיו, אהבתנו צמחה לה כבדרך אגב, תמימות, אהבת ילדות טהורה, נינשא כשנהיה גדולים-הייתה המטרה. בגרנו, גילינו זה את זו ואת הסוד- אהבת נפש וגוף, להט, תשוקה ועוד... אהבה צעירה, רווית קסם וחום מאז הלכת, אתה לי בחלום בגרתי והתפתחתי עם השנים נישואין, לידה, עבודה, לימודים שומרת על קשר עם כל החברים רק אתה –אינך, נשארת בן עשרים .

../images/Emo24.gif חן המון חיבוקים לך ממני

הייתי אומרת לך חן הרפי, נקי את העיניים כבי את נר הזכרונות כי הוא אינו תורם, לא לנו ולא לסביבה בה אנו חיים. אך אחריש. אחריש מאחר ואני יודעת שזה חייב לצאת איך שהוא אחרת,אחרת הן.....! תשארנה אצלינו לנצח. שאי עימך את ברכת הדרך שלי ואת החיבוק החם שלי ואיך אומרת גחלילית? רק טוב!

חן (*_*)

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif פנינת חן, תודה ../images/Emo24.gif

בחיי היום יום אני משתדלת חיה את חיי, הקמתי משפחה צוחקת רוקדת ומאוד אוהבת סכה"כ, מלאת חיים ושמחה מעתה, לאחר שפרקתי זכרונות אכתוב על טבע, אהבות ותקוות......... תודה, ובאמת שיהיה רק טוב

למעלה