בלסטוציסטים האם מישהי יכולה לספר על הצלחה בטפול של בלסטוציסט בן 6 ימים?שהובילה להריון?ריקדונה
R ricadonna New member 17/3/16 #1 בלסטוציסטים האם מישהי יכולה לספר על הצלחה בטפול של בלסטוציסט בן 6 ימים?שהובילה להריון?ריקדונה
א איילת ר Member 17/3/16 #1 בתרומת ביציות במסלולים בארץ זה הוכנס רק לאחרונה אל תשכחי שנשים משלמות על ביציות...והסיכוי שיתקבלו מכולן בלסטו קטן לכן זה לא נפוץ לכן לוקח זמן לתשובות
בתרומת ביציות במסלולים בארץ זה הוכנס רק לאחרונה אל תשכחי שנשים משלמות על ביציות...והסיכוי שיתקבלו מכולן בלסטו קטן לכן זה לא נפוץ לכן לוקח זמן לתשובות
ב בייבי4יו New member 18/3/16 #6 לא כל כך מתחברת לרעיון לא מבינה למה למשוך עובר שישה ימים בתנאי מעבדה, כשהתנאים האופטימלים עבורו הם תנאי הרחם.. גם עובר מצויין לא תמיד ישרוד את זה..
לא כל כך מתחברת לרעיון לא מבינה למה למשוך עובר שישה ימים בתנאי מעבדה, כשהתנאים האופטימלים עבורו הם תנאי הרחם.. גם עובר מצויין לא תמיד ישרוד את זה..
R ricadonna New member 18/3/16 #7 בלסטוציסטים יש הרבה רופאים שטוענים שאם שרד במעבדה גם ישרוד ברחם.יש סיכויים טובים
ח חיבוקיתוש New member 18/3/16 #9 לא בטוח שהעובר שלי היה שורד במעבדה מה שלגמרי לא הפריע לו להיקלט ברחם.
8 80cookie New member 18/3/16 #10 אניהצלחתימדווקא עם בלסטו יום חמש שגידלו ממוקפא יום 3 חמש ניסיונות עם יום 3 לא הצליחו לי
R ricadonna New member 19/3/16 #11 רב הנסתר על הגלוי.גם הרופאים עצמם לא יודעים מה הסיבה שעובר אחד השתרש ומה הסיבה שאחד לא השתרש . זה ענין של הרבה מזל
רב הנסתר על הגלוי.גם הרופאים עצמם לא יודעים מה הסיבה שעובר אחד השתרש ומה הסיבה שאחד לא השתרש . זה ענין של הרבה מזל
8 80cookie New member 21/3/16 #12 צודקת היה לי פרוטוקול יום הדין גידלנו לבל סטו ומלא תמיכה ופעמיים פיפל לפני המחזור ולפני ההחזרה ניקיתי את הגוף חודשיים ומתוך 3 עוברים מוקפאים יום 3 אחד נתקע ביום חמש ושניים גדלו ואחד נתפס שיהיה בהצלחה
צודקת היה לי פרוטוקול יום הדין גידלנו לבל סטו ומלא תמיכה ופעמיים פיפל לפני המחזור ולפני ההחזרה ניקיתי את הגוף חודשיים ומתוך 3 עוברים מוקפאים יום 3 אחד נתקע ביום חמש ושניים גדלו ואחד נתפס שיהיה בהצלחה