בלנדר

הילית111

New member
בלנדר

שלום רב אין לי בבית מיקסר וגם לא בלנדר יש לי תנוק בן 4 חודשים שאני אמורה אוטוטו להתחיל איתו מוצקים כלומר לטחון... איזה בלנדר מומלץ לקנות שהמטרה שלי שישמש בכלל במטבח כי אין לי מיקסר אני קראתי שהבלנדר מוט של בראון מאוד נוח ומומלץ אני מתלבטת מה לקנות כי הסוגים השונים נבדלים במנוע יש של 300 ואט (על זה ראיתי מבצע באחד האתרים ב 99 שח ) יש של 450 ואט ואני חושבת שיש אפילו יותר אני בשלנית מאוד חובבת אבל יכול להיות שזה ישתנה לכן אני ארצה משהו טוב ואני מעדיפה את המוט כי לכמויות שלי בבית זה יספיק יש לי חוץ מהתינוק עוד ילד בן 5 והבלנדרים הריגלים שהם לא מוט נראים לי מסורבלים ואחכ לוקח זמן לנקות וכו אני צריכה משהו נוח וטוב ויעיל שקל גם לנקות אגב האם בבלנדר מוט אפשר לעבוד ישר בתוך הסיר מרק לטחון ? ואם כן זה לא משפריץ? תודה מראש שבת נעימה

|מוצץבלנדר........

היי אני קנתי את הבלנדר הכי פשוט.ורוסקי לנכד שלי הכול פירות ואת המרקים והבשר. יותר נוח בלנדר .מאשר המוט. המוט גם טוב בכל בית. לרסק כל מיני מרקים לכל המשפחה . ולתינוק הכי זה הבלנדר רק הכלי.והמכסה.והחלק התחתון לשטיפה. עושים מנות מחלקים ל3 4 ימים ויש לך מוקפא בכלי לכמה ימים זה ממש טוב בהצלחה.

תיור

New member
מהניסיון, תקני 450 וואט.

300 מתקלקל מהר, נשבר בקלות, אין לזה הרבה כוח.

תיור

New member
ניתן ישר בסיר

אך מקבלים עם הבלנדר כוס מאורכת ונוחה שאת יכולה לשים בתוכה כמה שצריך ולטחון. הכוס לא מסובכת לשטיפה.

למעלה