בלנדר VitaMix 5200

בלנדר VitaMix 5200

שלום לחברי הפורום היקרים, רציתי לשאול אם מישהו אכן הזמין את הבלנדר מארה"ב? אני יודעת שבארץ הבלנדר נורא יקר! 3150 ש"ח! ובארה"ב זה בערך חצי מחיר ממנו! אתמול התקשרתי לחברה VitaMix ושאלתי אותם אם יהיה אפשרי להזמין דרכם את המכשיר עם 220V כדי שיתאים לשקעים כאן בארץ. ואז היא אמרה שיש לה שם של מישהי שמוכרת אותם כאן בארץ. אמרתי לה שאני כבר יודעת את זה ושכאן בארץ המחיר למכשיר הוא פי 2 מהמכיר בארה"ב. היא אמרה לי שלא כדאי לי לקנות מארה"ב בגלל שהאחריות שלהם לא תהיה תקפה כאן בארץ ושאם יקרה למכשיר משהו אצטרך לשלוח אותו לארה"ב כדי שיתקנו אותו. אז, רציתי לדעת אם מישהו רכש את הבלנדר בארה"ב??? המון המון תודה! שיהיה סופ"ש טוב. נ.ב. אם אכן מישהו קנה אותו מארה"ב אתם בבקשה יכולים להגיד לי איך הזמנתם?? תודה.

d a p h n a

New member
להזמין מכשירי חשמל מארה"ב זה לא משתלם

קודם כל, המשלוח עולה המון, כי זה כבד. בנוסף, תצטרך לשלם מכס ומע"מ על המוצר, מה שיביא את המחיר שלו פחות או יותר למחירו בארץ ממילא. הקיצר, לא ממש כדאי. מצד שני, מה כל כך מיוחד בבלנדר הזה שצריך לקנות דווקא אותו? בלנדר זה בדרך כלל מוצר די פשוט.

a q u a 7

New member
כדאי לקנות בחו"ל אם יש לך אפשרות להביא אותו

בעצמך, או אם עם מישהו שמגיע משם. אחרת המשלוח מאוד יקר ובנוסף יתכן ותידרשי לשלם מכס. לגבי האחריות, גם אם לא ניתנת אחריות בינלאומית, את צריכה לשקול האם האחריות הניתנת בארץ שווה יותר מ 1500 ש"ח, או האם כדאי בכל זאת לקנות במחיר מוזל, לחסוך את ה 1500 ש"ח, ובמקרה שתהיה תקלה, לתקן את זה בתשלום בשוק הפשפשים בת"א או במקום אחר.

יש לי מישהו שמגיע מארה"ב

אז אני יכולה לשלוח את הבלדנר אליה והיא תביא לי אותו לארץ. מה מיוחד בבלנדר הזה? אוו וואהה.....הרבה דברים. :) את יכולה לעשות עליו חיפוש בגוגל ואז תראי מה מיוחד בו :) לגבי האחריות, חשבתי אולי לבטח את המוצר בחברה שמבטחת מוצרי חשמל....אני יכולה לבטח כמה מוצרים בעלות מינימלית. :) מה נראה לכם? כדאי? תודה!

a q u a 7

New member
שימי לב שהמיכל כבר לא עשוי מזכוכית

אם את בטוחה שזה הבלנדר שאת רוצה, אז לדעתי כדאי להזמין מחו"ל. לבטח אותו זה רעיון מצוין. שימי לב שהם הפסיקו לייצר אותו עם מיכל זכוכית, ועכשיו המיכל שלו עשוי מאיזשהו חומר חדש, שלא ממש ברור אם הוא טוב יותר מפלסטיק.

למעלה