בלנדר לשייקים

בלנדר לשייקים

היי רוצה להתחיל להכין לי שייקים ירוקים מי יכול להמליץ על בלנדר טוב, לא יקר מידי ולא זול מידי למתחילה כמוני שעוד לא יודעת אם זה משהו שיחזיק או לא...תודה.

nukke

New member
כאן משתמשים בבלנדר לקוקטיילים :)

הבלנדר שלי מצוין - KMIX. עלה בשעתו כ-600-700 ש"ח.
ממליצה לך לפנות לאחד מהפורומים של תזונה בריאה שיש כאן בתפוז. הם יוכלו לכוון אותך לפי סוג השייקים שאת מתכננת להכין

אם את "מתחילה" אולי כדאי להתחיל בקטן

כמו שהמליצה לך nukke, הבלנדר של KMIX נהדר ויש עוד כמה מותגים בתחום שגם יכולים לתת תמורה לא רעה למחיר.

אבל מצד שני, כדאי לך לבדוק מה הדרישות שלך. בתחום של קוקטיילים (וזה הפורום שלנו
), אנשים רבים משתמשים בבלנדר לגרוס קרח וזה דורש עמידות הרבה יותר גבוהה ופוסל את המוצרים הזולים והלא ממותגים.
אם את מתחילה ולא נוהגת להשתמש בו באופן קבוע אני דווקא הייתי ממליץ לך ללכת על פתרון זול יותר ולא ממותג. אמנם זה יהיה הרבה פחות איכותי ואולי פחות דקורטיבי על השיש במטבח, אבל לשייקים ירוקים זה יתן פתרון לא רע וגם המחיר נסבל במידה ותצטרכי להחליף אותו. במקביל, תוכלי גם להבין מה הדרישות שלך והאם את בכלל צריכה בלנדר יקר יותר. האם את רוצה אותו קומפקטי או גדול ועוד דרישות שונות ומשונות.
בנוסף, יתכן ויש לך (או שתרכשי בעתיד) מיקסר איכותי ואז תוכלי להשתמש בתוסף הבלנדר שלו ולא לקנות מכשיר נפרד.

עוד טיפ חשוב במיוחד לקוקטיילים ירוקים, זה היכולת שלך לשטוף אותו. במידת האפשר, תנסי לפתוח אותו בחנות ולראות עד כמה נח לנקות את איזור הלהבים שלו.

ושיהיה לרוויה

אילן די

New member
לדעתי בלנדר לא מתאים לעלים

למרות שרבים משתמשים בבלנדר להכנת שיקים "ירוקים". בשייקים האלו אפשר להרגיש חתיכות קטנות של עלים שנותנות תחושה לא נעימה. אני מניח שאת מעוניינת לצרוך ירקות עליים בצורת מיץ בשל היתרון התזונתי שבהם. אם כך עדיף לרכוש מכונת מיץ שמתאימה לעלים. יש שתי יצרנים טובים בשוק הזה- Breville מאוסטרליה ו- Omega מארה"ב כשהאחרון לדעתי עדיף כשמדובר בירקות עליים.
המיץ שמתקבל מ- Juicer שכזה הוא חלק לגמרי בלי חלקיקי עלים. האומגה יודע "להוציא את המיץ" מכל ירק עלי. ממליץ לך לשלב קצת תפוחים ירוקים וקצת ג'ינג'ר להוספת טעם.
אם בכל זאת את רוצה שייקים, אני אחבור להמלצה לקניית בלנדר זול היות ולא תצטרכי לכתוש קרח.

למעלה