בלמקנדה סינית, מי רוצה זרעים של בלמקנדה סינית. לשלוח מסר. אדנהר
ר רבקההשיש New member 24/2/06 #6 שלום אדנהר בבקשה שלח גם לי זרעים של בלמקנדה. תודה ושבת שלום: כתובתי: רבקה השיש ת.ד 394 קרית אתא 28103.
שלום אדנהר בבקשה שלח גם לי זרעים של בלמקנדה. תודה ושבת שלום: כתובתי: רבקה השיש ת.ד 394 קרית אתא 28103.
א אדנהר New member 25/2/06 #8 לכל המבקשים, המשלוחה מוכנה מחר אשלח לכולם בדואר, ולאחר מכן תקבלו הודעה "נשלח" במסר. אדנהר
א אדנהר New member 26/2/06 #9 המשלוחה נשלחה, חלקתי את הזרעים (לא אמרתי כל) לפי כמות המבקשים ושלחתי הבוקר. לכל מי ששלח מסר, שלחתי. פרטים יותר על הצמח אפשר לשאול את crazyflower
המשלוחה נשלחה, חלקתי את הזרעים (לא אמרתי כל) לפי כמות המבקשים ושלחתי הבוקר. לכל מי ששלח מסר, שלחתי. פרטים יותר על הצמח אפשר לשאול את crazyflower
S shlumbergera New member 26/2/06 #12 ועוד פרטים אפשר וכדאי לקרוא כאן באתר של סימה כגן. בכלל אני נורא נהנית מהאתר שלה ומפיקה המון. מאד ממליצה.
ועוד פרטים אפשר וכדאי לקרוא כאן באתר של סימה כגן. בכלל אני נורא נהנית מהאתר שלה ומפיקה המון. מאד ממליצה.
א אדנהר New member 26/2/06 #13 שלומבי, אל תעשי לנו פד יחות כל הקישורים שנתתי למעלה לבלמקנדה הסינית מגיעים כווווווווווללם בסוף לאתר של סימה.
שלומבי, אל תעשי לנו פד יחות כל הקישורים שנתתי למעלה לבלמקנדה הסינית מגיעים כווווווווווללם בסוף לאתר של סימה.