בלמים עליך נתניה

tristan79

New member
בלמים עליך נתניה

בעקבות איזה ויכוח קטן שהתפתח עם חבר - לגבי כמות הבלמים שיש בקבוצה ולמה לא משתמשים בקלימי בעמדה הזו אחרי הזכרונות הנעימים ממנו בעמדה הזו במדי הנבחרת מול צרפת. בואו נעשה דירוג של כל השחקנים (ויש הרבה) של נתניה שמסוגלים לתפקד בעמדת הבלם, או שעשו זו בהזדמנות כזו או אחרת בעבר - יש כאלו שעדיין לא ברור איפה הם משתלבים אז הדירוג הוא על פי צפי משוער... פירוט השמות והדירוג שלי (מתחיל מהטוב ביותר כמובן): 1. לואיס מארין (כאילו, דהה) 2. זאב חיימוביץ' (בתקווה שמתיאוס יקפיץ אותו כמה מדרגות - ושחוסר המהירות לא יהיה בעוכריו) 3. גולן חרמון (לוחם על, אופציה טובה מהספסל, לא בטוח שחרמון כבלם הרכב זה מספיק) 4. פרנסמן ביוואן (ממה שראיתי ממנו בינתיים מדובר בבלם סביר אך אפור, נקווה שהוא יוכל לתת קצת אלמנים התקפיים וישתלב כקשר אחורי) 5. מעוז סמיה (פוטנציאל צעיר אבל חסר בטחון ונוטה לטעויות) 6. אוראל דגני (עוד פוטנציאל צעיר, כרגע עושה רושם שיותר מיועד לעמדת המגן הימני אבל הוא שיחק כבלם בנוער) 7. קלימי סבן (משחק אחד טוב מול תיירי הנרי עשה לו שם לא מצודק לדעתי כשחקן שמסוגל לתפקד כבלם, לא מספיק פיזי וחסר יכולת הגנתית כללית) מסכימים? יש תלונות?

SjP

New member
חיימוביץ עדיין לא הוכיח את עצמו, גולן לפניו

והשאר בסדר למרות שאני לא זוכר את קלימי כבלם, כמגן ימני לפחות הוא התחיל את העונה גרוע מאוד נקווה שיתעורר ויחזור לכושר

tristan79

New member
קלימי הוא בעיקר מגן

אבל לפני כמה שנים במשחק של הנבחרת מול צרפת, אברהם החליט להשתמש בו כבלם שלישי, שלקח אישית את הנרי, ושם הוא נתן הופעה טובה. אז מדי פעם הרעיון של לשים את קלימי בתור בלם עולה, אבל גם אני לא מבין איך מישהו שראה יותר מפעם או פעמיים את היכולות ההגנתיות הכלליות של סבן יכול לחשוב עליו בתפקיד הזה...

למעלה