בלי תרוצים....וזה כולל את אנני B-(

• פותח הנושא vmax*
  • פורסם בתאריך

vmax*

New member
בלי תרוצים....וזה כולל את אנני B-(

אמרתי שכולם חייבים אז כולם חייבים ואם אין לך איך להגיע תמיד תוכלי להגיע רכובה.... ואם אין לך עדיין איך צרי קשר במייל ואולי אצרף אותך לנסיעה על אחד ה vmaxים הכי יפים שיש..לא מאמינה תשאלי את שדון...(את לא חייבת להזמין אותי לארוחה :cool: )תביאי רק מצב רוח טוב.. והרבה חברים אחרים..

ה-ה-פ-ג-נ-ה ה-ג-ד-ו-ל-ה !!!

כמו שראיתי יש לכם כאן אנשים שמטפטפים לכם על ההפגנה הגדולה ביום שישי הקרוב 6/7/2001 אז מפות הגעה לנקודות המפגש , ועוד פרטים לגבי המאבק תוכלו למצוא באתר המלחמה ברפורמה בביטוח שהוקם . VMAX האופנוע שלך יפיפה .. ויש תמונות!!!

vmax*

New member
אני שמח שאהבתם..השקעתי את נשמתי

ואת כל כולי בכלי המדהים הזה...והוא יפה ומיוחד בדיוק בשבילי ;-) ןאם יש תמונות יפות אז קדימה לסרוק ולשלוח...מקווה בהקדם להעלות כאן כמה תמונות מה``בוק`` האישי שלו נפגש..חמים אש ..בהפגנה

vmax*

New member
תודה על הפירסום...(מסמיק) :cool:

ושוב תודה לך בילבי,אני רואה שלא השארת אפילו זוית אחת לרפואה..חחח אכן(מנפח את החזה ואומר) יפה הוא..וכמה טוב שהוא שלי ועל מה את רוכבת בילבי? העיקר שניראה את כולכם בהפגנה... אני מארגן קבוצת רוכבים נוספת ..שתצא מי-ם ביום שישי ותתלווה אל כולם מצומת לטרון...יהיו גם כמה חברה מיחידת האופנועים של יס``מ י-ם אם יש עוד מעונינים כיתבו ונתארגן ונקבע שעה ביי

בילבי רוכבת על סוס

עד שתמצא GPX250 שנת 96 כמו שהיא מחפשת בכל מקרה בילבי מגיעה להפגנה . בילבי

מה קרה בילבילושה ?? סינדרום אלפרד ?

חלאס .... לא יפה ככה לחקות... מקס....בילבי היא אשת הבחור שמארגן את ההפגנה ועמלה קשות כמוהו להרמת המאבק... כן ירבו, וישר כוח לאיזי ובילבי שעומדים מאחורי כל זה כמעט לבדם !!! :) השדון... נותן את הקרדיט שצריך... :)

vmax*

New member
אני מוסיף לה את הקרדיט... :cool:

ועליה אומרים כן ירבו....

Enni

New member
מקס.

תודה רבה לך על ההזמנה אבל אני לא אגיע. מצטערת.. יש לי טרמפ אבל אין לי זמן. יום נפלא לך אנני :cool:

vmax*

New member
אין זמן..לא יפה...

אנחנו עמלים ליום הזה כל כך הרבה וחבל

Enni

New member
מקסוש`...

אין לך מושג כמה אני רוצה להיות שם אבל אין מצב בכלל. אם יהיו שינויים, אני אגיע. (ואולי אפילו אזמין אותך לארוחה....) יום קסום לך אנני :cool:

vmax*

New member
כמה חבל...

אבל תודה על הארוחה....את יכולה להביא סנדוויץ ולבוא...או להביא משהו טעים בקופסא

Enni

New member
אם אני באה,

אז אתה לוקח אותי..? מה משהו בקופסא?? נראה לי שמקוראים מביאים משהו ככה בקופסא??? B-)

vmax*

New member
אקח אותך אבל מה תביאי? 8-p

רק אם יהיה טעים? מבטיחה.... אוו שכחתי שסטילגר לא יקנא..לא רוצה לסכסך.. אם כן האופנוע מצולם אצל בילבי תסתכלי ותגידי אם מתאים לך...

vmax*

New member
קוסקוס?!

איכככ לא אוהב מיצטער..אולי איזה סנדוויץ עם מטבוחה? עם איזה קציצה....כבר יש לי רוטב בפה....מממ

למעלה