בלי שארגיש..

בלי שארגיש..

איכשהו אני מקבלת את עצמי בימים מטורפים שכאלה ויוצאת לאור, אתמול היה יום וידויים וזה הרגיש כל כך נקי ונכון ומה שיותר מדהים זה שלאף אחד לא היה אכפת שאני אוהבת נשים..
אבל אז הגיע היום והכל התחיל על מי מנוחות, העסקתי את עצמי מהמחשבות למרות שבלילה- זה תמיד מגיע, בלי שאבקש, החששות האלה מלהרגיש בלעדיה, הלבד, זה יוצא שם בחלומות ואין לי שליטה על כך.
ומצאתי את עצמי דווקא איכשהו בסדר עד ששוב היא צצה לי, וכמה שחשבתי שאני חזקה לא מצאתי את עצמי חזקה ונסעתי כדי להשקיט את הלב אליה ולמרות שראיתי אותה לרבע שעה זה כנראה השקיט משהו, ומה יצא לי מזה?
יצא לי שאני בטוחה שאני עוברת שינוי עם עצמי, ואני מאמינה שלטובה, כי יכולתי להגיד הכל בלי לפחד, כי תמיד פחדתי להגיד דברים בגלל דחייה והפעם מצאתי את עצמי שוטפת מילים החוצה..והרגיש לי טוב כי זה היה המקום שלי.
המקום הזה ששכחתי באמת למי הוא שייך, והרי הוא תמיד היה שייך לי, לפני שהכרתי אותה ואת מי שהייתה לפניה...
והנה חזרתי הביתה, ולא הזלתי דמעה אחת על מה שקרה או על התחושות שעדיין יש בי ומה זה אומר? שפחות כואב לי או שבאמת אני עוברת את השנוי הזה בי? או שאני מדחיקה את זה..כי לא תמיד זה לא ברור אם זה הדחיקה של מה שאנחנו באמת רוצים או אכן איזה שינוי..
כנראה שרק הזמן יגיד לי תשובות לכאן או לכאן.
ורציתי להגיד תודה שיש את הפורום הזה, שאפשר לבכות, לצחוק, ול"חפור" כי במקרה פה..ממש חפרתי :)
חג שמח.

זה נפלא

ואם אמרת הכל בלי לפחד
בלי לפחד (יש לי צורך לחזור על המילים כי הן גדולות מאוד)

ועם המון אהבה לעצמי... מלאה ב"עצמי"
כי אין פחד מדחייה... כי הדחייה לא תשבור אותי או אומרת משהו על ה"עצמי" היפה הזה שממלא אותי...
ואני לא חושבת שזה קשור לכאב... אני חושבת שאפשר להיות כל זה... ועדיין לכאוב מאוד..
אבל אולי איתה כאב לך יותר על עצמך...(?)

אז אם אמרת את כל זה...
מה אכפת לך אם זה מהדחקה או משינוי או מהסתגלות או....
זה אדיר... זה יפייפה... זה קסם

ושינוי זו המילה שמתאימה- תאמיני שזה שינוי...
לפעמים הכותרת לא ממש חשובה..

תודה ש"חפרת"

חג שמח ומלא קסם

הקסם...

שבפשטות, עכשיו אני קולטת את הנייק ובעיניי הוא מאד יפה.
זה זרק אותי אחורה, וכן גם אם לא ממש ישנתי טוב בלילה- ושוב לא ישנתי טוב אני עדיין כאן, בנפש אולי לא ממש בריאה(ואולי כן וזה רק נדמה לי)
אבל בגוף אני פה, וכל שניה שחולפת אני לומדת שאני צריכה להגיד את מה שיושב בלב בכל דרך אפשרית, כי זה מה שנכון ואם זה לא נכון הרי זה לא היה צריך להאמר.
מנסה להבין את המשפט :"אבל אולי איתה כאב לך יותר על עצמך" ולא ממש יורדת לסוף המשפט אז אשמח אם תסבירי.
ושוב קסם זה ממש יופי, כי זה נכון זה לא משנה איך זה בא, גם הרגעים הקטנים האלה הם חלק ממשהו!
ושוב גם לבכות יותר מאוחר או בסתם משפט שמזכיר זה לא אומר דבר, וגם זה לא אומר שעברתי קדימה זה רק אומר שאני אדם כמו שאר האנשים..
וטוב שאפשר לחפור :) ככה אני לא רק "חופרת" לעצמי.
חג שמח ומלא לבן :)

פשוט להיות...

מי החליט שכל הזמן צריך להתקדם?
למה אי אפשר לשבת לנוח רגע...
להסתכל...
לעבד..
לכאוב...

כן... "המשפט"...
חחחח
סתם שמתי לב.. שאנחנו ממהרות לדאוג לאחרת.. לחבק אותה אם כואב לה..
אבל
למה אנחנו לא מחבקות את עצמנו כשכואב לנו..
למה אם משהי שאנחנו אוהבות לא מצליחה- אנחנו תומכות.. ואם אני לא מצליחה- אני לא מפסיקה לכעוס על עצמי?
זה שאת לא מפחדת מדחייה לאו דווקא אומר שהתגברת או שאת אחרי..
או לא אוהבת...
יכול להיות שאת עוד רוצה ותרצי ותאהבי אותה... ותכאבי את זה שאתן לא יחד פשוט
את אוהבת גם את עצמך
ואולי הבנת שאם כל האהבה אליה... עכשיו יש אהבה לעצמי....
?

אני בכל אופן לוקחת את זה לשם..
לאהבה ל"עצמי"..

יום מלא בקסם

למעלה