בלי סוכר

bali

New member
מנהל
מתכון לפאי תפוחים ללא סוכר

אז ככה... היתה לי תקופה שנאסר עליי לאכול סוכר חוץ מסוכר שבפירות מסוג מסויים, ואימצתי את התפוחים כי אין בהם הרבה סוכר יחסית... בשביל הפאי צריך- 1 כמות של בצק פריך רגיל, אבל אם יש במתכון סוכר, מתעלמים מהסוכר או ששמים מעט אבקת סוכרזית או סוכרזית נוזלית (יש בסופר, וזה בלי טעם לואי) למלית משתמשים בתפוחים מזן חרמון או זן אחר מהטיפה יותר מתוקים. בגלל שאין בעוגה סוכר, תפוחי סמיט חמוצים מדיי. את התפוחים מגררים גס. מוסיפים קינמון, ציפורן ואגוזים קצוצים דק. שוב, אפשר להוסיף סוכרזית נוזלית. מרדדים 2/3 מהבצק ומרפדים תבנית פאי. על הבצק שמים את המלית בשכבה אחידה. את שארית הבצק מרדדים וחותכים לרצועות בעובי 1-2 ס``מ. מסדרים את פסי הבצר בצורת שתי וערב על המלית, מברישים בביצה טרופה ואופים בחום בינוני עד שהבצק מזהיב יפה למעלה ובשוליים. בתאבון- ענבל. נ.ב. יש הרבה מתכונים לבצק פריך אפילו בדף הזה של הפורום. אני פשוט לא זוכרת בעל פה את המתכון לבצק פריך.

aaaaaaaaaa

New member
מתכונים ללא סוכר

אם את רוצה עוד, אני ממליצה על סדרת הספרים של שומרי משקל: שומרי משקל אוכלים טוב בלי יסוריי מצפון

שיגריס

New member
מתכונים ללא סוכר

הי שיבולת, הנה כתובת למתכוני עוגות ללא סור מתוך האתר ``פסטו- בישול ישראלי`` http://www.pesto.co.il/special/diabetic/specialdieabetic.htm

למעלה