בלי נושא

שירן21

New member
בלי נושא

יאיר אהלן, אני קראתי כאן די הרבה הודעות והספקתי להבין שמה שבעצם אתה יכול להגיד בכלליות לכולנו זה שהכל תלוי בעצם בנו, בהלטותינו ובמעשינו בלבד! אני אכן מסכימה ואכן מבינה ובאמת חושבת שמה שיקרה זה מה שנרצה שיקרה, אבל השאלה הנשאלת איך בכל זאת אנו "נתלים" בכוכבים (במובן מסוים) ובכל זאת, ממשיכים לקרוא הורוסקופ. אני אישית לא מאמינה בענינים אלו אבל מתוך סקרנות בלבד קוראת ומתענינת. אני אוסיף ואומר שחוץ מהתכונות הכלליות המאפינות את מזלי(דלי) לא מצאתי אף פעם חפיפה בין מה שאמור לקרות למה שאכן קרה לטוב ולרע. אז אנא הסבר לי איך בעצם מתבטאת האסטרולוגיה בחיינו בהסבר הכי מתומצת שאפשר רק כדי שאבין. תודה רבה לך!! שירן

ובכן.. הנה התשובה

כמו בכל נושא, גם כאן חשובה מידת העומק שאת עוסקת בה בנושא הנ´ל. מפת לידה היא אכן אלמנט מעמיק מאוד, הכולל מודלים של זוגיות ואישיות למיניהם, והרבה קודים התנהגותיים. אפשר להבין קודם כל הרבה מאוד על עצמך מבחינת מודעות, מה מפעיל אותך ומה גורם לך לעשות דברים אחרים ואפילו מתי - אולם כדי להבין דברים לעומק, אפשר לנקוט רק באחת משתי הדרכים : 1. ללמוד את הנושא לעומק מהתחלה ועד הסוף, כדי להבין בעצם מי נגד מי - ולמה.. 2. ללכת לאסטרולוג מקצועי, ולעשות מפה כדי להבין בעצם מה קורה שם, ואז לפתוח את הראש ולהחליט אם ללמוד את הנושא או לא.. כל נושא ההורוסקופים הוא באמת חביב, אבל גם הוא רק נוגע בדברים על קצה המזלג. ומעיסוק של שנים בתחום הזה, כבר הבנתי שרוב האנשים אינם רוצים להתייחס לדברים בצורה מעמיקה באמת : הם רוצים שירגיעו אותם, יתנו להם אקמול, ומישהו אחר - לא הם, כמובן - יגיד להם מה יקרה בחיים שלהם בחודש הקרוב,שנה הקרובה, מי מתאים להם, ולמה. ובכן, האסטרלוגיה היא כאמור משהו הרבה יותר מעמיק, אולם בפורום כזה אי אפשר להעמיק בו יותר מדי : זה הופך להיות אישי מדי, ואי אפשר לתת בו שירות מקצועי. כאן אפשר רק לדבר על האסטרולוגיה עצמה, לרענן מושגים, וכו. אולם לתת לכל החפצים בעצלותם מבט על חייהם כי הם עצמם מתעצלים לעשות זאת - זה בהחלט לא המקום. על כן אני ממליץ להם להקשיב לעצמם, הצעה שאני אישית חושב שבהיא בהחלט במקומה, בראייה ברורה שרוב האנשים ממש לא מעוניינים לקחת אחריות על חייהם, אלא עסוקים בחיפוש מישהו אחר שיתן להם את המשמעות, יגיד להם מה לעשות, מה יקרה, וכו.. מקוה שהבנת את ההבדל בין הגישות, ואת חוסר האפשרות לתת שירותי יעוץ וחזוי דווקא בפורום הזה.

שירן21

New member
הבנתי

יאיר קודם כל תודה על התשובה המקיפה.באמת הבנתי עכשיו יותר טוב. אני חייבת רק לציין שאני מודעת לעובדה שזהו פורום שנותן "מבט כללי" (אם אפשר לקרוא לזה ככה)על כל הנושא ולא בנוי למתן תשובות ופתרונות אישיים. אני מאוד מעריכה את הענין שבעצם זהו פורום שבאיזה שהוא מקום אכן לא "גוזל פרנסה" אך עוזר עד כמה שניתן. תודה על הכל!! שירן.

למעלה