בלי מילים

בלי מילים

חבר טוב שלי, שנפצע קשה בפיגוע באוניברסיטה בירושלים ועדיין שוכב בבית חולים כתב לי את זה לפני כמה ימים.

מחבל פצוע, פלשתינאי בתגובה:

"אל תדאגו ברגע שאני יוצא מבית החולים אני הולך להתפוצץ כמו בעוד ישוב יהודי" בכל מקרה איחולי החלמה מהירה לכל הפצועים בצד שלנו באשר הם.

yeshgvul

New member
איחולי החלמה גם להמוני פצועים

פלסטינים חפים מפשע, ובהם ילדים שאיבדו ידיים, רגליים ושמחת חיים.

Moledet972

New member
גם אני מאחל להם איחולי החלמה (רק

לחפים מפשע שביניהם). באמת מצער לראות ילדים סובלים. אני מקווה שיחלימו ויתחילו לדבר על שלום ולא על מלחמה. (אני רציני) -רק טרנספר יביא שלום. תקראו את הראיון החדש בלגוז: www.legoz.co.il ראיון עם בני אלון.

Haemek

New member
מדוע שיפסיק להיות שמאלן?

האם צפוי שמי שיפגע בפיגוע יהפול לימני, ומי שלא נפגע עדיין ישאר שמאלן? אתם רואים את הגיחוך בהודעה לעיל: כאשר נפגע משהו מהשמאל בפיגוע, שאר השמאלניים מייד מפתחים נגדו רתיעה וחשש נסתר כי הוא בטח הפך לימני, כוססים ציפורניים ומקווים - אלוהים, שלא יקרה הגרוע מבל. הבחור ברגע זה כבר בחוץ. כדי להשאר בפנים, הוא אמור בשארית כוחותיו להצהיר שהוא בסדר והוא עדיין שייך למחנה שלכם, מחנה השמאל ואז אתם פולטים אנחת רווחה: "אוף, מזל, לפחות זה עדיין איתנו..." ומקוים שלא יפגעו יותר אנשי שמאל ורק אנשי ימין, בכדי למנוע מקרים לא נעימים מעין אלה. מגוחך, לא?? מזכיר לי: האם זה נכון שבפיגוע באוניברסיטה בירושלים נפגעה אחת מהנשים בשחור? אם כן, זה ממש אירוני.

yeshgvul

New member
שמה דפנה שפרוך וגם בן בלוטשטיין

הבחור הדתי מאמריקה היה תקליטן, והופיע ברייב נגד הכיבוש. וגם עמרי גולדים שנהרג בפיגוע במרון. ועוד ועוד.

למעלה