בלי מילים

מצב
הנושא נעול.

לני ק

New member
בלי מילים

בלי מילים
(רק עם בקשה אמיתית, ממי שמכיר אותי בניק האחר שלי, בבקשה לא לספר כלום לאף אחד, גם לא מתוך כוונה טובה).

ronitili

New member
WOW WOW WOW WOW WOW

מזל טוב אפשר להגיד?
מזל טוב ושימשיך ויכפיל!!!
WOW WOW WOW WOW WOW
קולולולולולולולולו
אמרתי לך שלא יוכח אחרת
את ב ה ר י ו ן
והנה עוד
על קלדרון

לניר2

New member
יש צדק בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

בלי מילים
(רק עם בקשה אמיתית, ממי שמכיר אותי בניק האחר שלי, בבקשה לא לספר כלום לאף אחד, גם לא מתוך כוונה טובה).
יש צדק בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
לני,המון המון המון מזל טוב
מאחלת בהצלחה גדולה. שימשיך טוב.

שירהחי

New member
לני ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בלי מילים
לני

דמעות עומדות בעיני. איזו הפתעה משמחת לכבוד שבת!!!. ועוד אחרי הכתבות האיומות בעיתונות... המון המון אושר, והמשך הריון קל, נפלא ומשעמם עד מאד.

ayoosh

New member
איזה יופי../images/Emo70.gifממשיכה להחזיק../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

בלי מילים
איזה יופי
ממשיכה להחזיק

אני יושבת לי פה ומתרגשת

בלי מילים
אני יושבת לי פה ומתרגשת
איזה יופי, יקרה. די, אני בוכה מאושר. מגיע לך!!! שימשיך ככה, יפה ומוצלח.

מ ז ל ט ו ב ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

בלי מילים
מ ז ל ט ו ב

שהבטא תמשיך להכפיל ולשלש
מחזיקה
להמשך הריון תקין משעמם ומלא.

roza marzipan

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo49.gif

בלי מילים
מזל טוב

שיהיה הריון בריא ארוך ומשעמם עד ללידת ילד/ה בריא מתוק ושמנמן. נראה שמסלול קלדרון לוקח מקום ראשון בפורום. נשמע מסלול נהדר
.

כאילו דההה.......

בלי מילים
כאילו דההה.......
אמרתי לך לפני 4 ימים שאת בהיריון
המון המון המון בהצלחה ובשעה טובה. (את יודעת שאני אמר מזל טוב רק אחרי הלידה) אין לנו מילים לתאר את האושר הגדול האנחנו מרגישים כלפי הודעה שלך. איזה כיף זה כאשר נסגרים לי מעגלים
אנחנו לא משחררים ת'אצבעות לרגע
ל- 8 החודשים הקרובים. טוב אולי קצת על-מנת להחילף חיתול או שתיים
אבל לא יותר מזה

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif

בלי מילים

איזה כייף לשמוע בשורות טובות, הקובץ המצורף שווה אלף מילים, אז ................איתך לאורך כל הדרך.........בהצלחה

פיש10

New member
לא הצלחתי לקרוא מה שכתוב...

בלי מילים
לא הצלחתי לקרוא מה שכתוב...
אבל מתוך הברכות הבנתי שאת בכיוון הנכון, אז בהצלחה ולהמשך הכפלה של הבטא!

קיטקוט

New member
ואוווווו איזה יופי../images/Emo57.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

בלי מילים
ואוווווו איזה יופי

איזה יופי שנקלטת ואיזה יופי של בטא! ואיזה יופי שעוד אחת נקלטה! כנראה השילוב הזה עם דוד מצליח גם בטלפון
מספיק לשמוע את קולו!! שיהיה רק טוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה