בלי לפגוע באיש, זו דעתי הצנועה

ץץץץץ

New member
בלי לפגוע באיש, זו דעתי הצנועה../images/Emo2.gif

יקיריי, חבריי, שחקניי. אני שונא לצאת המגעיל, אבל עושה רושם שאנשים כאן לא ממש מרוצים מערב מחזות הזמר הזה. אני אישית מאוד בעדו, למרות שיש לי הסתייגויות מסויימות. סתיו, עם כל הכבוד לתכנון המפורט שלך יש לי הרגשה שילדים שעד עתה מכירים זה את זה בעיקר מתוך התכתבות בפורום המעולה הזה, לא ששים לשיר אחד מול השני בבית של אדם שאולי הם בכלל לא מכירים. אני מבין שיש כאן ילדים שמכירים זה את זה, אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שערב מוצלח לא נגמר בשיבוץ שלך ובפסנתר אחד. אני הייתי מציע להפגש קודם לדבר קליל יותר, לאיזו הצגה/מחזמר/מופע וכדומה. ברגע שנכיר יותר אחד את השני יהייה יותר פשוט לעמוד אחד מול השני ולשיר. הפורום החדש הזה קיבל תאוצה לא מעט בזכות הניהול שלך ויכול להיות שצעד כזה, אם יהייה כושל בסופו של דבר, יזיק לפורום. יכול להיות שאני טועה. אבל אותי לימדו ששחקנים מדברים מתוך הלב..... תחשבו על זה
, ירון

diri

New member
גם אני חושבת! ממש כך!

ירון!! מה אוכל להגיד.. לא הייתי יכולה להציג את זה בצורה טובה יותר! (טוב, אולי אם הייתי מנסה). אין לי מושג אם אתה אחד מאלה שמכירים פה אחד את השני, אבל כפי שבטח שמתם לב- אני לא מכירה אישית אף אחד- רק דרך המסך מחשב! כך, שבהחלט נרתעתי קצת מההפקה הססגונית, ובהחלט המבורכת והמגניבה עד מאד..אבל אולי קצת מוקדמת... אז אני חושבת, שיהיה ממש סבבי שניפגש קודם למשהו "קליל" כמו שאמרת בצורה כל כך טובה! :) אז שיהיה יום טוב, ומקווה שדברים יסתדרו! דירי- הדר

אז למה לא אמרתם?../images/Emo13.gif

אם הייתם אומרים, הייתי יודעת... זה טבעי לחלוטין... באמת קצת מביך לפעמים לשיר בפני אנשים שלא מכירים. קיבלתי את עצתכם. באמת עדיף שקודם ניזום מפגש רגיל. אני כבר מפרסמת הודעה בנושא!
ופעם הבא אל תתביישו להגיד לי מה שעל ליבכם... וירון - זה בסדר גמור. אתה ממש לא המגעיל. להפך...

אם ניפגש אז ניפגש להצגה או מחזמר...

ככה שנוכל גם להנות ולא סתם לעשות מפגש הכרות רגיל. אני ממליץ שנציע הצעות כאן בהמשך להודעה זאת לאיזה הצגות כולם רוצים ללכת וברגע שנמצא משו טוב שהרב רוצה - אפשר לברר לקנות כרטיסים בחבילה מוזלת יותר בגלל שאנחנו יותר אנשים. זה יצא יותר מוזל ויותר טוב לכולנו. אז יאללה, רוצו לעיתונים - ותנו הצעות. מיכל , ירון , סתיו, תום , אריאלי- וכולם - מה אתם אוממממרים?? ערניו

ץץץץץ

New member
יהה, סתיו, אני שמח שאת מסכימה...

יופי...... אז עכשיו כשרובנו מסכימים. אפשר לגשת לעבודה. לפני חודשיים הייתי אומר לכם....... כן, "רמבטיקן" אבל צריך פסק זמן קצר. אפשר ללכת על "מרי לו" אבל הבנתי שחלק מכם כבר קנה כרטיסים, אפשר לראות את "שיער" (אבל יש לו "השפעות שליליות") אז הדבר השווה ביותר שעולה לי כרגע הוא "גבירתי הנאווה" ביוני. זה עלול לעלות נורא נורא יקר אבל אני מוכן לבדוק איך מטפלים בזה, ותאמינו לי, שברוב המקרים יש לי דרכים להוזיל כרטיסים. כמובן שיש עוד המון דברים נורא מעניינים כמו "מה עושים עם ג´ני" בבית לסין, "מעיין הכבשים" בקאמרי/חיפה או כמובן "טובים השניים" אבל אלו כבר לא מחזות זמר. בקיצור, אלה הצעותיי העיקריות, למרות שאני לא פונקציה, אני מוכן ליסוע לכל הצגה בכל זמן שהוא, אפילו בלב ג´נין. עשו טוב, שרשרו.....
ירון

אריאלי18

New member
מרי לו!!!!!!!!!

חייבים ללכת למרי לו!!!! הייתי בקטנטנות והאמת...לא משהו בכלל..!

yellow cheese

New member
"מרי לו" אכן אמור להיות מעולה../images/Emo23.gif

למרות שאמרו שזה "מחזמר לאוחצ´ים" בגלל ה-אמיר פיי גוטמן <המדהים לטעמי>..
מחזמר עם שירי צביקה פיק ועלילה נחמדה פלאס יעל בר זוהר, אמיר פיי גוטמן, אילנה אביטל וכו´ = רעיון מעולה...
מאאאגניב... אפרופו פיי גוטמן
מישהו ראה את "הברווזון המכוער"? המממ... יווו שכחתי להציג את עצמי... *נדחפת בע"מ* קוראים לי שירלי ואני בת 16 וחצי מבאר שבע... חולת מוזיקה, אהבה, סרטים, כתיבה, שירה <יש כאלה שדיי אוהבים את הקול שלי...חהחהחהחה...>, מחזות זמר זה שוס..
והממ..זהו...
, שירלי

מרי לו נשמע טוב אבל

אם תסתכלו בהודעות שבעמוד זה, תראו שחלק מהאנשים (כולל אני) כבר הזמינו כרטיסים ל-28...

מרי לו נשמע טוב השאלה כמה יעלה לנו

זה באמת תלוי , וצריך לבדוק כמה עולה כרטיס לקבוצה ותלוי כמה אנשים יש בקבוצה, צריכים תאריך שכולם יכולים והכל. מה אתם אומרים, נלך ונבדוק את מרי לו????

למעלה