בלי לומר מילה

בלי לומר מילה

לילה, שנינו שוכבים במיטה, צמודים, מחובקים, מתענגים על הרגע. סוף סוף ביחד, סוף סוף קרובים. אתה מחזיק אותי כל כך חזק כאילו מפחד שאברח. מנסה להתקרב למרות שכבר לא נשאר בנינו חלל. הרגל שלך ממוקמת (במקרה) בין הרגליים שלי ובלי לשלוט בזה אני מתחילה להתנועע. מרגישה את הזרמים שמתחילים לעשות קצרים בגופי. התזוזה שלי היא אישור בשבילך להרפות מהאחיזה ולהתחיל לטייל על גופי. אתה שולח יד מתחת לחולצה, מתחיל בצוואר, יורד דרך השדיים, לאורך הבטן, לאט, בעדינות, ועוצר בקו של המכנס. מהסס מאט, מחכה לראות אם אני אחסום אותך. אני מגבירה את התנועות שלי ומסמנת לך שאתה יכול להמשיך בטיול שלך. אתה מכניס את היד מתחת לתחתונים ומיד מרגיש עד כמה אני רטובה, בגללך. באותו הרגע הנשימות שלך מתגברות יחד עם שלי ואתה מתחיל לבצע בי שפטים עם האצבעות שלך. יודע בדיוק איך אני אוהבת את זה, אתה מטריף אותי, גורם לי להתפתל ולגנוח. אני מתמסרת לחום שמציף אותי, לזרמים שאתה שולח בי עם כל נגיעה, כאילו שהיד שלך מחושמלת. אני מתפתלת ואתה עם היד הפנויה שלך מנסה לרסן אותי בכוח למזרון אבל זה רק מטריף אותי עוד יותר. הכוח האדיר שלך! בהתפרצות אדירה הלהבה שהבערת בתוכי הופכת לפיצוץ אדיר מימדים שגורם לגופי להפתל ולהתכווץ! עכשיו שנינו בטירוף חושים מוחלט מפשיטים אחד את השני במהירות, אתה תופס לי את היד ורוצה שאני אשחק איתך אבל כל מה שאני רוצה כרגע זה להרגיש אותך בתוכי! אני ממקמת אותך מעליי, מפסקת רגליים, מכוונת אותך אליי, ובתנועה אחת חלקה מכניסה אותך לתוכי. עכשיו גם אתה מחושמל ושנינו מתמסרים לתחושה הזו שמציפה לנו את כל החושים. החום שלך, המגע, הריח שלך משכרים אותי ואני נכנסת לתוך מערבולות של טירוף והנאה. אתה נטרף מהחום והלחות ושנינו זזים בטירוף, מנסים להיות כמה שיותר קרובים, מנסים להיבלע אחד בתוך השנייה. ואז הלהבה שלך מתפרצת בתוכי, ממלאת אותי. שנינו קורסים אחד לזרועות השנייה, לא חושבים על זה שזו תהייה הפעם האחרונה.

bugbuster

New member
ברוכה הבאה

באופן אישי אני מעדיף סיפור, לא רק תאור מכני של התעלסות והזדווגות. תוכלי להרים את הכפפה?

למעלה