בלי להפגע

בלי להפגע../images/Emo9.gif

יצאה לי בזמן האחרון להכיר קיבוצניקים . ויש לי תחושה מאוד חזקה זאת קבוצה של אנשים רעים מנוכרים רעים ושלא אוהבים לעבוד. כנראה שהחברה הסגורה בה אתם נמצאים עשתה לכם ממש רע ,והלינה המשותפת די דפקה לכם את הראש בעצם את החיים בכלל. אני לא מתכוונת לפגוע באף אחד אבל בזמן האחרון יצא לי להכיר הרבה מאוד קיבוצניקים ,וזה הרושם שקיבלתי. ובכלל מה זה העניין של המתנדבים בקיבוץ למה בעיר אין מתנדבים מתי מישהו בה אליי הביתה והחליט להתנדב אצליבעבודות הבית בקיצור חברה די פרזיתם השמח להכיר קיבוצנקים שנראים אחרת לא שאני חושבת שיש אבל מוכנה לנסות להכיר קיבוצנקים

מה קורה שם בקיבוץ נגבה ../images/Emo46.gif

יש בקיבוץ נגבה מקבץ של אנשים מטורללים איך קוראה כזה דבר שכל כך הרבה אנשים שורטים נמצאים במתחם אחד . חייבים לעשות שם בדק בית רציני .אולי אפשר להחזיר את הקיבוץ הזה מחלק מתכונית התנתקות זה יעשה רק טוב לאוכלסית הארץ מה אתם אומרים

את חושבת??

א. שרשרי בבקשה את הודעותיך אחת לשניה. אין צורך לפתוח 3 נושאים בשביל זה. ב. את מוזמנת לשנות את אופן הכתיבה שלך, אם את רוצה שהודעותיך יהיו כאן. כל דעה היא לגיטימית ומקובלת מבחינתי, כל עוד את משתמשת בשפה נאותה, עניינית ומכובדת. הודעות לא ענייניות בפירוש יגררו תגובות לא ענייניות, ועל כן הן לא נחוצות פה, וכל עוד זה תלוי בי ובדנה-גם לא תהיינה פה. הודעות שתעבורנה על החוקים האלה תמחקנה מייד.

MsUnderstood

New member
מורן כועס../images/Emo99.gif אתה צודק במה שאמרת

מגבה אותך מורן עושה לי את העבודה השחורה

shahf

New member
אולי....

אולי אפשר להחזיר את הבית שלך כחלק מתוכנית ההתנתקות?! זה יעשה רק טוב לאוכלוסית הקיבוצניקים בארץ מה את אומרת?

אשמח לדבר עם משהו מקיבוץ נגבה../images/Emo13.gif

אשמח לדבר עם משהו מקיבוץ נגבה שיסביר לי מה קורה בקיבוץ הזה ?

chile776

New member
אבשלום וילן

(אבו) ולין הוא ח"כ מנגבה. את יכולה לדבר איתו, הוא די נחמד והוא מבטא את האות ש' בדרך מאוד יצירתית. בכל מקרה, קיבוצניקים כבר מזמן ביטלו את הלינה המשותפת המטופשת ואת כל עניין המתנדבים, מה, לא שמעת על הפרטה??? *אפק*- כי אין לנו גג.

שרי .. לא ראיתי מקורית כמוך

הכותרת " בלי להיפגע" .. והתוכן רק פוגע ... אבל מצד שני אסור להיפגע מאנשים שמכלילים .. בעיניי הם פגועים .. ובלי לפגוע כמובן ... אני עירוני גר בקיבוץ כן .. אבל ראיתי הרבה הרבה הרבה עירוניים מפגרים ! זה אומר שכולם ככה?? .. אל תכלילי ילדה .. כי אחרת תהיי כאלה שנקראים מפגרים ..

johnat

New member
התפתחו פה דורות

די מפונקים אבל למה להכליל? לי יש מוסר עבודה גבוה ואני מעדיפה להרוויח את כספי מאשר סתם לבקש מאבא... רעים ומנוכרים? זה שאת עברת חוויה רעה לא אומר שאצל כולם זה ככה... אומנם יש תופעה של סנוביזם אבל גם זה נעלם כשמכירים יותר טוב... הייתי כותבת עוד דוגמאות אבל עייפתי.. חח(תנ"ך) כן כן.. אנחנו לומדים בקיבוץ!!!!!

המקטרג

New member
סליחה?!

את מודעת לחוצפה שלך? לא איכפת לי שככה את חושבת, אבל עם את לא יודעת, בקיבוץ שלנו לפחות, אנחנו עובדים כל יום שישי, צריכים לעבוד לפחות 50 שעות בחופש הגדול כדי לממן ולעזור לפעילויות בנעורון, לעבוד עוד כמה ימים בחופשים במשך השנה, ולפעמים לעבוד קצת כי אתה באמת צריך כסף... אז שבי בלול עם השטויות שלך על זה שאנחנו שונאים לעבוד. אולי אנחנו שונאים, כי אנחנו מוכרחים לעבוד מגיל צעיר... (ותאמיני לי, רבע מהכסף שמגיע לי על העבודה אני לא מקבל, זה הולך לקיבוץ!)

Indian Friend

New member
רק 50 שעות בחופש?!

אצלנו זה 150 אם אני לא טועה.. זה משתנה לפי הגיל, אבל אני צריכה 150 נראה לי.

המקטרג

New member
ועוד משהו...

את קוראת פרזיטים למתנדבים? את בכלל יודעת מה זה פרזיט? את כאילו חושבת שזה תכונה רעה שיש בקיבוץ מתנדבים? ויש לי חדשות מותק, אצלנו כבר לפחות 10 שנים אין לינה משותפת. אני אף פעם לא הייתי באחת, ואני מודה על כך.

למעלה