בלי להגיד הרבה

Pootie Tang

New member
עם פוש ולט'ס גו הוא העלה את הרף

הכי גבוה שאפשר. נקווה שהאלבום יהיה טוב לפחות כמו איטרנל אפייר'ז

איך רואים שכולכם ילדים

כנראה שאין לכם מושג מה זה ה"קרוניק" או "2001"... מה נסגר איתכם?!? דרה מוציא אלבום פעם ב-7 שנים (בערך) ובכל פעם הוא ממציא את המושג של לא רק "היפ הופ" אלא גם "מוסיקה" מחדש. אין לי ציפיות לפחות מקלאסיקה. עם כל הכבוד לפרעה מונץ' ולתרומה הנכבדת שלו להיפ הופ, הוא לא מדגדג אפילו רבע מההישגים של דרה.

עוד לא שמעתי

אבל תיכף אני הולך לקנות בעשר דולר, הדיבורים ברדיו אומרים שמדובר בקלאסיקה

Psycho BuZZ

New member
תגיד אח"כ מה חשבת על

"who killed it?". צריך לשבת עם הליריקס לפניך ולהבין מה מסמל כל פרט בשיר, אבל זה שווה את זה.

Psycho BuZZ

New member
וזה לא קלאסיקה

מהסיבה הפשוטה שנאז עדייין אידיוט חסר אוזן טובה לביטים. ב-"carry on tradition" הוא כתב שיר ענק כמו ופשוט בזבז אותו על ביט כל-כך WACK של סקוט סטורץ'. כל-כך הרבה אמסיז אורחים מיותרים שהורסים את כל האלבום, חוץ מג'יי-זי, כמובן. להעיף את הוורס של קנייה, של דה גיים, להעיף לגמרי את השיר עם סנופ, ולהעיף גם כמה פילרים מעפנים, ואז אולי תקבל קלאסיקה.

volatile

New member
כן

הטעם שלו מתקלקל מאלבום לאלבום מבחינת ביטים. אחחח איפה הימים של אילמאטיק שכל ביט היה על המטרה.

Pootie Tang

New member
בוא נגזים קצת...

דרה הוא בסה"כ ראפר ממוצע מאוד, ומפיק די טוב. לא ממציא המוזיקה ולא בטיח. הוא טרנד סטר. האימפקט של מה שהוא עושה באלבום (שיכול להיות הרבה פחות טוב מאלבומים אחרים) הוא אוטומטית כפול מכל אימפקט של כל אלבום אחר, בין אם האלבום מעולה כמו הקרוניק, או ממוצע מאוד כמו 2001. הקרוניק הוא כן עילוי, אבל 2001 הוא בסה"כ אלבום טוב שמלא באורחים וביטים שדומים מידי אחד לשני. אבל לא שניהם משתווים לאיטנרל אפייר'ז של פרעה. ועם כל הכבוד למה שדרה עשה במשך השנים, אני לא מחשיב אף אלבום שהוא היה מעורב בו חוץ ממארשל מת'רז LP והקרוניק ליותר טוב משני האלבומים הראשונים של אורגנייזד קונפיוז'ן. חוץ מזה, עם איך שההפקות שלו בזמן האחרון נשמעות- אני לא רואה איך הוא ממציא מחדש את עצמו כמו שהוא עשה בפעמים קודמות.

עשית לי חשק לשמוע את Queens

דרה אחלה ראפר, מעל הממוצע לדעתי, מבחינתי הוא אפילו יכול להכנס ל-20 הגדולים. (נא לא לבלבל "ראפר" עם "אמסי" - הרי הוא לא ממש כותב את המילים שלו). צר לי חביבי, אבל הוא יותר מטרנד סטר, כמו כל מפיק גם לו יש יציאות חלשות פה ושם ואף אחד לא עושה לו הנחות עליהם (כמו הרבה מהדברים הבינוניים שהוא עושה לפידי ושות'). אני מציע לך לבדוק שוב את 2001, האלבום הוא פשוטו משהו אחר... גם בקרוניק היו מיליון אמסיז, אבל העובדה שכל אחד נתן את הטופ רק עשתה את האלבום טוב יותר, כך גם ב-2001 - רבאק, מי היה ממוצע שם? אפילו קורפט היה מצויין עם u more of a bitch than a bitch! אינטרנל אפיירז - עם כל האהבה שלי לאלבום הענק הזה - מוכר כקלאסיקה רק במעגלי אנדרגראונד כאלה או אחרים, הרי האלבום לא עשה כל כך הרבה רעש. ולמרות שדרה לפעמים לא פוגע עם הביטים בזמן האחרון זה ממש לא צריך להגיד משהו על דיטוקס, העולם ראה מספיק מקרים של מפיקים ששמרו לעצמם הפקות שונות וטובות בהרבה ממה שהם הציעו לאחרים...

Pootie Tang

New member
אז אולי משהו דפוק בי,

אבל אני לא רואה את הגדולה שלו בתור ראפר. 2001 לא עשה לי את זה אף פעם. חוץ מהסינגלים ועוד כמה דברים באמצע (ביג איגו'ז וכו'), אלבום טוב, אבל לא יותר, וזה שאיטנרל אפייר'ז עשה את הרעש שלו בתוך מעגלים מצומצמים יותר (אע"פ שסיימון סיי'ז היה חתיכת להיט בזמנו) והאלבומים של אורגנייזד קונפיוז'ן במעגלים אפילו מצומצמים יותר, לא הופך את 2001 לאלבום יותר טוב מהם. אתה רק מחזק את מה שאני אמרתי בקשר לדרה- האימפקט של הדברים שהוא עושה (בין אם הם טובים מאוד או לא ממש) הוא גדול יותר מאשר כמעט כל דבר אחר במוזיקה. בכל מקרה, חפרנו. אני אחכה לדיזייר, אתה לדיטוקס, ונשתמע כשיצאו האלבומים.

למעלה