בלי כסף ובדידות

anna2

New member
בלי כסף ובדידות

יאיר שלום, נולדתי ב 23/09/73 התאריך העברי הוא כ"ו באלול, ידוע שבני מזל מאזניים הם רודפי צדק מוסר ויושר . שאלתי האם יש לי סיכוי אי פעם בחיי לעשות גם קצת כסף , כי לי תמיד נראה שהדברים לא הולכים ביחד . שאלה שנייה האם לבני מזל מאזניים יש נטייה להיות בודדים יותר משאר המזלות כי כזאת אנוכי. תודה מראש אנה

יש תקופות כאלה - אפילו לי.. ../images/Emo20.gif

כן, גם אני עברתי תקופות לא קטנות כאלה, בהם הייתי די תפרן ואפילו די בודד.. אבל בסופו של דבר, אתה מצליח לצאת כמעט מכל מצב אם אתה באמת רוצה. כן, מאזניים רודפים צדק מוסר ויושר, אבל הם גם יכולים לעשות כסף, והרבה.. איך אני יודע ? כי גם אני בן מזל מאזניים, יקירתי, ואני בהחלט מבין את הלבד הזה שאת מדברת עליו, אבל את יודעת מה ? לפעמים כל מזל, בתקופה מסויימת, מרגיש שהוא ורק הוא המזל הכי בודד על הפלנטה הזו. ואז, פתאום, מישהו מתחיל לדבר איתו באמצע הרחוב, ומשהו מתרחב לו בלב, ואז הוא כבר לא בודד יותר.. לכל אחד יש את הזמן שלו להפתח, ולמצוא אנשים אחרים, גם לך יקירתי - אבל עד אז, הוא בהחלט מרגיש הכי בודד בעולם. מצטער לשמוע על הבדידות שלך, ולא הרבה אני יכול לעשות כדי להפיג אותה, חוץ מלומר לך שרובנו אם לא כולנו היינו בסרט הזה מתישהו ויצאנו ממנו בשלום - ואת זה אומר לך בן מזל מאזניים, בדיוק כמוך..

למעלה