בלי כיתוב מתחכם

בלי כיתוב מתחכם

תכנית תיעודית מ-1982 על משפחות שנהרסו בגלל שהילדים נהיו פאנקיסטים. יש שם הופעה של Fear ובכלליות יש כמה קטעים מגניבים.
התוכנית בשלושה חלקים:

IDNTFS

New member
פעם שניה שאני רואה את זה...

...וההורים האלה מגעילים אותי אחושרמוטה. במיוחד הזוג הראשון. קודם כל, אני חושב שכשיש משפחה שבה אותו השם עובר מהאב לבן עם תוספת של "senior" ו-"junior", זה כבר מעיד על הפרעה נפשית מסוימת. ודבר שני, מדהים אותי שהאבא הקאובוי-המזדקן-של-מאלבורו-שעבר-לגור-בפרברי-קליפורניה והאמא ה-southern-belle-לשעבר-כבשה-נכון-לימינו האלה מתבכיינים על זה שהבן ראש הביצה שלהם מקבל ומחלק כאפות של בהמה בהופעה, במקום לקבל ולחלק אותן במשחק פוטבול, כאילו יש הבדל. גם סרינה דאנק, עם ה-PTA mom chic, הדיבור הדרמאטי והפה המזרח אירופאי שלה, ממש דוחה אותי. ואת זה אני אומר בתור מזרח אירופאי, כן?

זה, כמובן, לא להגיד שהילדים האלה גאונים, או משהו כזה. ההוא עם הליפסטיק השחור והפרחים הנובלים בחדר בכלל גורם לי להרגיש כמו ערס בהופעה של אביב גפן. אבל טוב לראות את Fear ו-Social Distortion על הבמה, ו-"Kids In America" שיר גדול.

אשכרה הורים מגעילים אחושרמוטה...

בכללי האווירה של החיים שמסביב לילדים עושה חשק להתאבד...

פעם שהייתי בכיתה ח' איזה ידידה פריקית שמנה רצח שלי הזמינה אותי להופעה של אביב הזין גפן...
לא זוכר אם שילמתי לזה או לא אבל אני זוכר שעל הכרטיס וגם על הפוסטרים היה כתוב "אביב גפן והתעויוט" כשהאות "ה" מוחלפת בלוגו של הונדה...
בהופעה עצמה הוא היה עם גופיית רשת עם מגן דוד ענק באמצע שתופס את כל החולצה, ואיפהשהוא באמצע ההופעה הוא הביא את בוז'י הרצוג לבמה ואמר לכולם כמה שבוז'י הרצוג גבר והפוליטיקאי היחיד שבסדר.
סתם, מספר אנקדוטה יעני

bobby pyn

New member

Rammer

New member
צריך לצלם כזה דבר עכשיו

אני יכולה לחשוב על כמה הורים שהיו יכולים להתראיין רק מהפורום הזה

למעלה