בלי כותרת

תאנה

New member
בלי כותרת

בן אדם קם בבוקר. הכל רגיל - הכל שגרתי. יוצא מהבית.רץ מהר להספיק, מרדף רגיל ושגרתי של יום. ואז פתאום - העיניים נתקעות על פינת רחוב-והוא נזכר ששם קרה משהו, ומזג האויר מזכיר את אותו יום ההוא בדיוק. כן - וגם הריחות פה דומים. וזכרון גורר זכרון - והכאב נהייה חזק - בלתי נשלט. ויש דברים שהייתי רוצה לשכוח.

תאנה

New member
תודה - צריכה כזה

כבר נמאס לי לחסל חבילות שלמות של טישו ביום אחד!

GUGI**גוגי

New member
תאנה תאנה...

מה קרה.. מה עובר עליך.. צאי מיזה.. לשיר לך שיר??? החיים יפים!!!

avitalp

New member
קחי, כחולה....

אחד מאלה שחני נתנה לי... למרות שודאי יש לה עוד הרבה לחלק.... ברוכה הבאה בצל קורתנו.. :) אביטל

אביטל!!!!

תודה מחמם איך אני מתה על השם שלך!!!!!!!!!!!!!!!! (יש לי אביטל אחת, נשמה שלי, האחיינית שלי, שהיא החברה הכי טובה שלי בעולם כולו) הרסו לנו את פורום ווידויים אני אורחת מהתפוצות ותודה על קבלת הפנים!

יפעת*

New member
יקירה

ובמקום להגרר, ולהעלות מחשבות על מחשבות, למה שלא תתקשרי? אפשר לשנות ריחות, אפשר להסתכל על פינות רחוב, ולא לראות, אפשר לדכא את הכאב עם שמחה אחרת. אוהבת אותך יפעת

taltallim

New member
ואז הזכרת לי...

שהתקופה, והרייחות, וזוית השמש, הכוכבים והירח... ואני - כאילו חזרנו במסלול מהיר אחורה - לפני שנה... באותו המקום, וגם השנה... אותו מקום... ושוב אני פוגשת את עצמי - כאילו כלום לא השתנה, אולי רק השמות... אבל זה כל כך שולי. ושואלת את עצמי, בפליאה, וחרדה והרבה עצב... איך? איך זה קרה... שנעשתי מלכת הפרידות??? תלתלים.

תאנה

New member
איך דברים

כל כך סמליים וקטנים ריחות, מקומות, מילים, צבע, מגע, כל מיני כאלה עושים לנו את זה. זה גם כיף לפעמים

taltallim

New member
עכשיו את נזכרת שזה כייף???

אני כבר במסע בזמן.... עוד מעט אחזור. תלתלים.

תאנה

New member
כן

לפחות אני יכולה להעיד לשמחתי שזכיתי פה בחברים נפלאים שבזכותם לא נשארת שקועה יותר מידי. (שומעת יפעת???)

ה-שונית

New member
גם אני...

צועדת כעת במשעולי העבר ו``חוגגת`` את יום השנה לאירועים... קשה. שונית

למעלה