בלי כותרת

• פותח הנושא iliG
  • פורסם בתאריך

iliG

New member
בלי כותרת

הודעה זו מגיעה עם התנצלות מראש:) למרות שהיא נראית כמו קיטור אנא תתייחסו אליה כאל הצעות יעול. אז קודם כל תודה לחן ומיכל על הערך המוסף שהוספתם ל"נקודת הג'ק" (הצ'אט והסקר) ולאופיר שמקשר בין הצ'אט וג'קי. אבל מה בנוגע ל"בית קברות" שנשאר פה? מה לגבי רענון הפורום (כבר נמאס לי לראות את הקישור ל"אירוח של קספרוב" רץ בשורה למעלה כבר 20 שנה) ? הרעיון של אתר שיתמוך בתכנית באמצעות פורום,צ'אט ועזרים נילווים הוא אחלה אבל נראה לי שאנחנו לא מנצלים אחוז אחד ממנו.הצ'אט פעיל בזמן התכנית אבל חוץ מזה לא קורה פה הרבה. בתכנית של ג'קי יש המון אינפורמציה וחבל שאנחנו לא מנצלים אותה לטובת הפורום. 1. נתחיל עם הבסיס של התכנית - הפלייליסט !! אפשר לפרסם בפורום לפני או אחרי התכנית את הפלייליסט לטובת אלה שלא שמעו או לטובת אלה ששמעו ולא הספיקו לקלוט את שם המבצע.(תמיד אפשר לשאול את אופיר בצ'אט אבל אז זה מוגבל לזמן השידור). 2. החדשות!! כמעט בכל תוכנית ג'קי מעדכן בחדשות מעולם הרוק/אלטרנטיב/מטאל.אפשר להעביר אותן לפורום. זה בטוח יצור פה דיונים על ימין ועל שמאל. 3. הופעות והזמנות !! בכל תוכנית מחולקות הזמנות למסיבות והופעות ואין סיבה שהפורום לא יקח חלק בזה. נכון שיש את הלוח אירועים אבל מי שלא מכיר את תפוז לא תמיד יודע איך זה עובד. (ואפשר לעדכן אותו במקביל לתכנית . אין סיבה שג'קי יעדכן בתכנית על הופעה של X ובפורום זה לא יופיע) 4 . אירוח בתכנית !! אירוח של להקה/אמן/מפיק בתכנית "נקודת הג'ק" יכול להיות ערך מוסף ענק לפורום. פשוט לכתוב את "פרוטוקול" האירוח בפורום (שוב לטובת מי שפספס או מי שרוצה להזכר). 5 . אחרון ודי (לעכשיו) - "צור קשר" . לשים את פרטי ההתקשרות עם התכנית (מייל,טלמסר,טלפונים) באיזה מקום קבוע (כל צ'אט מתחיל עם "מה המספר טלפון?") ולהפנות את האנשים לפורום. ולסיכום, שאף אחד לא יחשוב לשניה שאני "מפיל תיקים" על ג'קי ומבקש ממנו לסכם תוכניות או אירוחים או פלייליסט או לעדכן את האינפורמציה בפורום. הכל אני מפיל על ההנהלה(ומתנדבים)!!!!!! הכוונה היא שהפורום יתחיל ל"נצל" את התכנית כדי להעיר פה את העניינים (אחרת רק הצ'אט יהנה מהשידוך) . אבל זה רק אני......

LittleJAck

New member
אחד אחד...

רעיונות מעולים ואני תומך לגמרי!!! תרשה לי לקחת את זה צעד קדימה עם הראש החולה והמגלומני שלי (ועכשיו אני אפיל תיק על ג'קי): התוכנית הרי היא מ00:00 עד 2:00... אחריה יש שידורים אוטומטיים שאף אחד לא שומע כי כל ה"רוקיסטים" כיבו את הרדיו ואף אחד לא מתעורר ב2:00 כדי לשמוע את הרצועה האוטומטית. למה לא לבקש למשוך את התוכנית עד 3:00 (שוב פעם ג'קי, אני מצטער על הסינג'ור) על חשבון הרצועה האוטומטית ואז יהיה בה יותר זמן לאירוחים, חדשות, שירים גם ישראליים וגם חדשים.. אולי אפילו לעשות אותה קצת יותר חיה בקטע של להעלות אנשים לקו... אנא ערף, כל מיני רעיונות. לדעתי זה יכול לתת הרבה יותר גמישות לתוכנית. תגובות?

iliG

New member
חחחחח........

אחלה רעיון !!!!!!!! (פסססט , אופיר , אני פתחתי את האשכול הזה כדי לנצל את התכנית בשביל להעיר את הפורום ולא כדי לעזור לתכנית......שששש......)

LittleJAck

New member
I CANT HELP IT....

חוץ מזה זה יד רוחייצת יד... כשיקרו יותר דברים בתוכנית, יהיה על יותר מה לספר פה בפורום.. ששששששש

למעלה