בלי כותרת

מורני!

New member
בלי כותרת

לפעמים אני רואה דברים כתובים כאן... ואני נדהמת מעוצמת הרגשות .. מכל האהבה... מכל העצב... אנחנו כאן שקוראים .. לא יודעים מה הסיפור שבאמת מאחורי ההודעות.. אם שהיא כותבת שהוא שבר לה את הלב כשהוא עזב אותה.. היא לא מספרת שלמעשה היא בגדה בו ולכן הוא עזב אותה.. ועוד ועוד דוגמאות. ולמעשה אני לא יודעת אם זה כל כך משנה. אולי זה נהייה משנה שקורה מצב שאתה מכיר את שני הצדדים.. ואולי אתה יודע חלק מהאמת.. אז האמפתיה נעלמת... ההזדהות פגה.. ונשאר אולי כעס. לכאורה .. פורום חופשי.. כל אחד יכול לכתוב כרצונו... לכאורה... אבל בתכל`ס ... כשאני רואה ששניים כותבים כאן את אותו סיפור מנקודת מבט כל אחד של עצמו ואז כל השאר מגיבים להם בלי לדעת בעצם שזה אותו סיפור... זה קצת .. לא יודעת.. חסר טעם אוליי. אתן לכם דוגמא... מישהי כאן כתבה כמה היא אוהבת את הבחור .. כמה היא רוצה אותו.. כמה היא מתגעגעת. כמה היא לבד.. כולם הגיבו להודעה שלה וניחמו אותה והיו בשבילה.. ומישהו כאן כתב.. שהחברה שלו בגדה בו.. כמה שהוא אהב אותה.. עכשיו הוא לא יכול לראות אותה.. כי היא בגדה בו. וכולם הגיבו לו .. תהייה חזק.. אל תחזור אלייה.. וכו`. וזה לא מסתיים בזה... הוא המשיך וכתב שעכשיו היא רוצה לחזור.. ומה לעשות.. וכו`. והיא כתבה שהיא מדמיינת אותו איתה.. ורוצה אותו חזרה. ההודעות האלו והכותבים האלו לא קשורים בינהם - לכאורה. אתם לא רואים את הקשר ועונים לכל אחד לפי הצורך שלו.. וזה היופי בפורום. אבל זה קצת חסר טעם לטעמי... לראות את שני הצדדים.. לראות את התגובה לשני הצדדים.. לדעת שאתם בעצם לא יודעים שהבחורה היא אותה בחורה שבגדה בו ושברה לו את הלב.. לפעמים הפורומים כבדים עליי.

mamale

New member
בימים כאלה...פשוט תתנתקי..

הרי שום דבר בחיים אינו מושלם...ואם יש פה אפילו קמצוץ של אנשים( וכרגע הגזמתי,כי יש הרבה יותר מזה )שכן מאד כנים ואוהבים...וחווים הכל-והכי חשוב משתפים, ורוכשים פה חברים חדשים אז כבר זה היה שווה את זה...בואי נסתכל על חצי הכוס המלאה...יום טוב מותק..

קרני

New member
להניח הנחות....

את צודקת , אנחנו לא יודעים את כל הסיפור... לא יודעים מה נמצא אחרי שהמסך יורד, וזה כל מה שאנחנו רואים... להניח הנחות לגבי מי שכתב למי ולמה.. אנשים כותבים כי רע להם, כי הם רוצים לשתף במה שנוח להם, כי הם מצפים לתשובה מסויימת שתרגיע, שתייפה, שתעזור... לא, אנחנו לא יודעים מה קורה באמת, מה הקשר בין הכותבים ומה קורה אחר כך, אבל אנחנו יודעים שאלו שכתבו בעוצמת רגשות, כתבו כדי לשחרר משהו, כדי לקבל אמפטיה וסימפטיה, כדי לקבל... ואם אנחנו יכולים לתת... ובכן, למה לא?! מה את אומרת?

mamale

New member
אני איתך...כמו שכבר הסברתי...

איזה קטע גדול יכולת ההתבטאות כאן,אני מוצאת את עצמי לפעמים בטרוף של סקרנות...מי האנשים שאני כ``כ אוהבת-מתחברת..ונותנת להם כ``כ הרבה respect...לא ככה??

למעלה