בלי יותר מידי

בלי יותר מידי

הימים האחרונים היו לי ממש קשים נפלתי ועשיתי מעשה לא מוסרי ושפל. היום קיבלתי מחילה והסתכלות בעיניים. אנשים...אנשים גדולים סולחים. מעולם לא חשבתי שקיימים כאלה. אני מרגישה שהייתה לי נק' מפנה גדולה בימים האחרונים. חשבון נפש בלי יותר מידי מחשבה אלא רק הרגשה של צריבה וטעם מר ובכי ואז שיחרור וקבלה לעתיד. לא האמנתי ש"תעביר את זה הלאה" אבל הפעם, הסליחה הזו מתוקה יותר מכל דבר אחר. שהעיניים שלי ברצפה והתחושה שלי הפנימית נוראית על שפלות בה נהגתי, פתאום החיוך, המחילה ומעט הבנה לה זכיתי מחוללים בי ככ המון שאני מוכרחה להעביר את זה הלאה. הלוואיי ואהיה אדם שאנשים נזכרים בו ופתאום העולם לא נראה להם רע פחות. יש לי המון עבודה עצמית אחרי שהתרגלתי להסתכל על הרע ביקום ובאנושות (שיש בה המון רוע) אני מסתכלת על עצמי ומתחילה מכאן לנקות תנשמה מכל הכתמים שהכתמתי אותה הלוואיי שאצליח

clastic

New member
כיף לקרוא אותך

אני לא יודע מה בדיוק עברת בשבוע הזה. מודה - אני מאוד סקרן לדעת. תספרי אם וכאשר תרצי. אם זכית לקבל שיעור טוב, שעשה לך טוב, ועוד בנסיבות קלות ונעימות (כמו שאת מתארת, בסופו של דבר לא היה נורא) - זה בהחלט משמח. ותמיד, כמו שאמר הדלאי לאמה: When you lose, don't lose the lesson. לאחרונה יש כאן הרבה דיבורים על אלוהים/נשמה/נפש. אני לא רוצה לפתוח את זה (בטח לא כי אני לא אוהב לדון, אלא כי אין לי מושג מה נכון בעניין הזה פרט לאמונות האישיות שלי). אבל רוצה להגיד לך שאני לא מאמין שאת יכול להכתים את הנשמה כפי שכתבת. את יכולה בהחלט להכתים את הגוף ולפגוע בו, יכולה בהחלט להכתים את מצב הרוח ואת התחושה הכללית שלך - אבל הנשמה? תמיד טהורה וללא רבב. תמשיכי לשמוח ולהצליח.

הסגנון כתיבה שלך

מזכיר לי מאוד מישהו שאני מכירה. אני גם מאמינה שאי אפשר להכתים את הנשמה התכוונתי יותר לנפש כי היא הצד הדומיננטי בחיים שלנו בעולם

clastic

New member
הוא בחור טוב אני בטוח

No longer

New member
את יודעת.

סתם כדי שתרגישי קצת יותר נעים עם עצמך הערב, תמיד שמור לך מקום חם בלב שלי. בערך ביום או בשבוע בו הצטרפתי ["רשמית", לא קריאה פאסיבית] בפורום, התמסררנו לנו וקיבלת אותי בהמון חום. אז מבחינתי כל הודעה שלך שווה קריאה וכל הצלחה קטנה שלך והתקדמות היא המון שמחה פנימית שכזאת. וזה קרה שוב גם הפעם. אנשים עושים דברים רעים לפעמים.זה לא הופך אותם לאנשים רעים, זה הופך אותם לאנשים טובים שעשו מעשה רע. את לא מוכתמת [ומכאן גם שלא תוכלי להתנקות כביכול, כי אין מה.] אבל כן, סליחה, אמיתית, זה טוב וחשוב ובעיקר עוזר להסתכל קדימה, לכל המעורבים בעניין. נסי לשפוט את עצמך באותה חומרה בה את שופטת אחרים, טוב מותק? לילה טוב יקירתי.

lital172

New member
זה מרגיש

שהיית כל כך צריכה את הסליחה הזו, את הרגע המסוים הזה, את ההתפקחות. לאט לאט, הכתמים ירדו, ותוכלי להרגיש מי את באמת. כמה יש בך, וכמה מגיע לך....
גאה בך מאוד. תגידי לעצמך תמיד. "אני אצליח". זה מה שעושה את ההבדל .

למעלה