בלי אמא ואוטוטו אמא

בלי אמא ואוטוטו אמא

הגעתי אליכם מפורום אחר ..אמי נפטרה לפני9 שנים ואבי אחריה שנתיים וחודשיים -ביום הנישואים שלהם ...אני לפני אימוץ ילדה ומעבר לכל הקשיים..אני מתקשה לחשוב שהם לא איתי (פיזית )כדי לחוות את החוייה העצומה הזאת ...

gitta

New member
../images/Emo39.gifמחבקת אותך, מחבקת../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה מחבקת יקרה, כמי שעוסקת באנרגיות האנושיות, בעיניי אימוץ ילדים זה ממש כמו לידה. זמן מה אחרי שתקבלי את הילד, הוא יופיע במבנה האנרגטי שלך, בדיוק כמו כל ילד אחר אצל אימו הביולוגית. בתחום הביו-אנרגיה קשה לפעמים להבחין שמי שמופיע כילד, הוא בעצם מאומץ. מה שקובע זה הקשר הנפשי, שיוצר את החותם הנשמתי בילד או בילדה. אני יודעת שזה עלול להישמע מהפכני למי שיצאה זה עתה מהמדים
ואני מאחלת לך חיים טובים ומאושרים במשפחתך המתהווה. שבת שלום.

תודה על החיבוק

גם כשהייתי במדים ..הייתי מחוברת לדברים האחרים ..שעליהם את מדברת .זה מאוד עוזר לי להבין ולקבל את פטירתם של הורי.ובכל זאת למרות שהם איתי ילדתי תוכל להכירם רק דרך המשפחה ,הסיפורים ,החוויות . שוב תודה ושבת שלום

אוטוטו- בהמון הצלחה

לא מבינה את האנרגיות והביו אנרגיה אבל ילדה מאומצת היא ילדה לכל עיניין ודבר ואת תהיי האימא היחידה שלה,בדיוק כמו שאימך הייתה עבורך. בעיניי אין שום משמעות לדרך בה את בוחרת לחוות אימהות, בין אם בדרך של הריון ולידה או אימוץ . הורה של ילד הוא מי שמגדל ,מטפל ,מחנך ואוהב אותו. חסר משמעות בעיניי מיקומו הביולוגי של הרחם שהרה את הילד. אני חושבת שהחוויה של האימהות העתידית שלך, (שאני מניחה הגיעה לאחר יסורים לא קטנים) תהיה חויה מלאה ושלמה , שנכון לו היו הורייך איתך כדי להיות חלק ממנה, אבל היא תמלא אותך כל כך שאולי אפילו יתעמעם קצת הכאב של האובדן. אולי קצת.

תודה ,זאת תחושתי לגבי האימוץ ../images/Emo57.gif

אני חווה עםהשנים את ה"(חוסר"וה"אין" אני לא יודעת אם לקרוא לזה השלמה ..ואין לי שהמתנה שלה אני כל כך ממתינה תמלא את עולמי הרגשי ובכלל ועדיין..

שלום לך, המקורית,

וברוכה הבאה
מעיון בהודעתך ובכרטיסך אני מתרשמת שתקופה לא קצרה של שינויים עוברת עליך. כולם לא קלים; חלקם קשים במיוחד; וחלקם מלאי תקווה לעתיד. סביר ביותר להניח שאימוץ הילדה וכל ההכנות הדרושות לכך, מדגישים עבורך את מה שחסר לך עכשיו - נוכחותם של הוריך. מן הסתם שתרגישי גם את חסרון אימך במיוחד בתקופה הראשונה עם הילדה. לא סיפרת בת כמה היא, אך לכל גיל האתגרים שלו, ומה יותר אינטואיטיבי מלרוץ ולהתייעץ עם אמא? אני מקווה, ודי בטוחה למעשה, שאת מארגנת לעצמך מבעוד מועד מקורות תמיכה. זה חשוב, ואת בודאי תזדקקי להם. בודאי תמצאי לך מקורות גשמיים יותר מחוץ לרשת. מקווה שתוכלי להיעזר בנוסף גם בפורום שלנו - ואנו נשמח להציע את מה שאנו יכולות להציע לך - תמיכה, עיצה, עידוד, ולפעמים סתם חיבוק חם. בהצלחה! שמחה שהצטרפת.

הרבה שינויים ..תודה ,יש תמיכה ,אך א

אין כמו אמא ...גם בגילי וכל מה שעברתי ,חסר זה חסר ...שוב תודה .כל הכבוד על הפורום .

למעלה