בליקר בייקרי פארק המדע רחובות - אכזבה

mereng

New member
בליקר בייקרי פארק המדע רחובות - אכזבה

אתמול בערב חיפשנו משהו לאכול, שיהיה זריז ולא כבד מידי והחלטנו לנסות את הבליקר בייקרי.
אני מכירה סניף אחר של הרשת, במתחם G בכפ"ס ומאוד אהבתי שם את התפריט והאוכל.

הגיע המלצר, שהיה נחמד מאוד אבל קצת מבולבל (פירוט בהמשך). הזמנתי המבורגר צמחוני - אמר שנגמר. התבאסתי וחיפשתי משהו אחר.
הבחור הזמין פיצה מרגריטה בתוספת בצל ועגבניות, ותה עם נענע. הפיצה היתה בינונית וסתמית, אני חושדת בגבינה. פיצה מהפיצריה השכונתית הרבה יותר מוצלחת בעיני.
אני הזמנתי ארוחת בוקר שנקראת "אחרי הגשם" - פטריות מוקפצות עם חלומי, מוגשות על בריוש עם ביצי עין, סלט עלים (שהיה סלט ירקות סתמי וקר), מטבלים (טחינה תפלה, פסטו שהיה מריר ממש, מהגרועים שטעמתי, וכפית זערורית של גבינת שמנת עם עשבי תיבול שהיתה סבירה), ושתיה קרה או חמה.
הפטריות והחלומי היו סבירים, לא היה מזיק קצת שום ותיבול כלשהו לפטריות אבל ניחא.
הסאגה היתה עם השתיה - כתוב בתפריט שניתן לשדרג את השתיה למשהו אחר בעלות של 3-5 ש"ח. אני רציתי סחלב. חוזר המלצר ואומר שלא ניתן לשדרג לסחלב בארוחת הבוקר. בשום עלות. זה היה תמוה בעיני, אז רציתי שוקו חם (חלב + מטבעות שוקולד חלב). חוזר המלצר ואומר שזה יעלה לי עוד 5 ש"ח, אלא אם ארצה שוקו על בסיס שוקולית שהוא כלול בארוחה. העדפתי מטבעות, והתבאסתי קצת על המדיניות הקשוחה.

לסיכום, היה בינוני לתפארת, ולא נראה לי שאחזור שוב - אולי אם ארקפה המצויינים ליד יהיו עמוסים או סגורים.

32 דקר

New member
אחרי שאכלנו שם וקיבלנו גוש שיער בתוך הטוסט

גוש..מהלא שערות הבודדות- קראנו למלצר שקרא למנהל משמרת שאמר "מוזר,הטבח שלנו קירח" הסתובב ולא לקח את הצלחת עם הגועל משם ..
לא שאלו אותנו אם נרצה משהו במקום ולא כלום..שמנו מפית מעל הצלחת להסתיר ת'דראק. המשכנו לאכול מהפסטה של הבנזוג ביחד .. וכשסיימנו זיכו אותנו ב50% מהמנה .
&nbsp
לא חוזרת לשם גם אם יתפוצצו כל מלאי האוכל בעולם והם ישארו היחידים שמוכרים שערות סבתא-עדין לא אכנס לשם.
&nbsp

לא ממש הבנתי...זיכו אתכם 50% על הטוסט?....

מזל שלא לקחו תוספת מחיר על השערות....
&nbsp
איזה שירות גרוע...
&nbsp
תודה על האזהרה....תכננתי לאכול שם שבוע הבא כשאהיה ברחובות..

גם אנחנו מצאנו שערה בתוך האוכל

שערה ארוכה שלא השאירה מקום של ספק.
לא אמרנו כלום, אבל לא מסוגלים לחזור
(זה היה לפני כשלושה חודשים)

pix37

New member
מבאס לקרוא - אין שם חלופה לא רשתית בסביבה ?

mereng

New member
יש את ציונה בנס ציונה, אבל בפארק המדע לא מכירה משהו דומה

Uncle Rat

New member
בנוגע לשירות...

יכול להיות שבאמת יש שם שירות שכזה, אכלתי שם במסגרת יומולדת עם עוד 11 סועדים והיה שירות טוב (והאוכל טעים).
פעם בשבוע אני מזמין אספרסו לקחת ואני דיי מרוצה.
הרבה פעמים במקומות כאלו הצוות אנדרפייד וחוסר ניסיון ניהולי גם מביא למצבים כאלו. אני בטוח שהמנהל(בעלים) היה רואה את זה אחרת לעומת האאחראי משמרת - לא שזה מוצדק, אני מכיר את זה כי גם אני עבדתי בתחום.
אבל דווקא מהאר קפה התאכזבתי - השירות תמיד איטי כשאני מגיע והקפה(שחשוב לי) לא ברמה מספקת.

מ צ ד ה

New member
כנראה שזה תלוי מיקום וצוות - הבוקר

נפגשתי עם חברות בסניף של ב"ש (גראנד קניון) והזמנתי גם מנת "אחרי הגשם" שצילמת. היא הייתה עשירה בפטריות וחלומי, מסודרת בטוב טעם ותמיד הביצים מוכנות בדיוק כמו שאני אוהבת.

mereng

New member
ברור- לכן כתבתי במפורש שאת הסניף בכפ"ס אני אוהבת מאוד

מ צ ד ה

New member
מה ששכחתי לציין זה שנראה שהמחירים עלו ברשת זו

ואם בעבר זכור לי שקיבלנו גם משקה קל וגם שתייה חמה, כיום זה או או.

keren katzav

New member
תגובת המסעדה

כמסעדה אשר דוגלת בשירות ללא פשרות ואיכות מנות מעולה, חשוב לנו מאוד לשמוע ביקורת ולהשתפר במידת הצורך.
כחלק מתהליך העבודה הרגיל מנהל ניגש לכל לקוח אשר אינו שבע רצון מהשירות או מהמנות.
חשוב להדגיש כי המקרים אשר צוינו בביקורות הקודמות אינם מוכרים לנו כלל.
נשמח לשמוע את הביקורת באופן ישיר ולדאוג לחויה מתקנת..
08-9157154 קרן

למעלה