בליעת כדורים

Dorkahn

New member
בליעת כדורים

שלום יש לי בעיית חצ'קונים והלכתי לרופא וקיבלתי מרשם לכדורים mincolin משהו כזה הבעיה היא שאני לא מצליח לבלוע אותם, הם קטנים, 50 מ"ג, אבל יש לי בעייה בבליעת כדורים מה אני עושה? תודה והאם זה יעיל בכלל הכדורים האלה?

ממתי

New member
א. תתחיל ללמוד לבלוע כדורים

למרות 26 שנותיך זה עדיין לא מאוחר מדי. ב. האמת, ח...א של כדורים, איזה רופא דביל נתן לך אותם, הוא כנראה היה בטלן בחוף הים עד שלפני חודשיים זכה בלוטו וקנה לעצמו דיפלומה. איזו שאלה זאת?? הלכת לרופא שאני מניח שאתה סומך עליו, הסברת לו את הבעיה, הוא נתן לך טיפול ע"פ מיטב הבנתו ונסיונו, ועכשיו אתה מפקפק בו? מזכיר לי את כל הלקוחות שבאים עם בעיה כלשהי ולפני שאני מציע להם תרופה מסויימת הם אומרים "אבל תביא משהו שעוזר" כאילו שיש לי מגירות נפרדות לתרופות שעוזרות ולתרופות שלא עוזרות...

moran f

New member
אתה צוחק!

אין מגירות נפרדות? אז כל הרוקחים שהבטיחו לי שהם נותנים לי מהמגירה השווה סתם רימו אותי?

W800I

New member
נצל"ש face it

שלום רציתי לדעת מה מנגנון הפעולה של המשחה הזאת? והאם היא יעילה? יותר טובה או פחות מאוקסי 10? תודה לעוזרים..

skvsk

New member
לקחתי אותם

היי קודם כל, הם ממש קטנים.. מה הבעיה להחליק אותם לגרון? גם אני עד איזה גיל 12 לא ידעתי לבלוע כדוריםפ אבל זה ענין של הרגל.. אז פשוט תנסה עד שתצליח. דבר שני.. ממ.. להגיד לך את האמת לכדורים האלה אין השפעה רצינית. אני יודעת שזה מאוד משתנה בין מטופל למטופל אבל אני מכירה המון אנשים (לפחות 10 או 15) שגם לקחו אותם ולא הבחינו בשום שינוי. אני מצטערת אם אני מבאסת , כן.. בקיצור, יש אנטיביוטיקה יותר חזרה שאני עכשיו לוקחת אותה.. ראיוקטן. הרופאים בדרך כלל נותנים את המינוציקלין לפני ורק אחרי שהם רואים שגם זה לא עוזר הם מפנים אותך לכדורים האלה, כי כמו שאמרתי הם דיי חזקים ויש להם תופעות לוואי דיי מעצבנות. בקיצור, אני חושבת שתנסה את הכדורים האלה, כי אין מה להפסיד ואולי במקרה שלך זה יעזור. ואם לא, אתה יכול לבקש מהרופא את הראיוקטן שההשפעה שלו מובטחת. זה טיפול של חצי שנה בערך ובהתחלה זה מוציא הכל, וגורם דיי לאי נעימות (אצלי זה כרגע מתבטא בחולשה כאבי ראש ויובש בפנים ובשפתיים) אבל מה?! אני יודעת ששווה לסבול. התוצאות מובטחות.. שיהיה לך בהצלחה!! אני :)

moran f

New member
נו באמת

10 או 15 זה ממש לא המון. זה מעט אנשים. רואקוטן אינו אנטיביוטיקה. התוצאות לא מובטחות, אין דבר כזה תוצאות מובטחות. תרופות יכולות לעבוד ועלולות לא לעבוד, בדיוק כמו שחומרת תופעות הלוואי יכולה להיות קלה או חמורה כתלות באדם. אני מציעה שעם הכשרה בתחום שמסתכמת בלקחת שתי תרופות ולהכיר 15 אנשים תימנעי מייעוץ לאחרים.

למעלה