בלינק ישראל עלה לאתר סקר חדש הסקר הוא על דעתכם על האתר, ויהיה רק כמה ימים, אז מהרו להצביע
A Asaf182 New member 17/10/02 #1 בלינק ישראל עלה לאתר סקר חדש הסקר הוא על דעתכם על האתר, ויהיה רק כמה ימים, אז מהרו להצביע
B BliNk 1 8 2 New member 17/10/02 #2 ../images/Emo32.gif הרגע הייתה הופעת בכורה של THER IS [אעלק בכורה] בTRL באמטיוי אירופה... אני מתה על השיר הזה, אבל ממש לא נראה לי שהם מתו על זה.
../images/Emo32.gif הרגע הייתה הופעת בכורה של THER IS [אעלק בכורה] בTRL באמטיוי אירופה... אני מתה על השיר הזה, אבל ממש לא נראה לי שהם מתו על זה.
S shiepki New member 17/10/02 #3 כן ראיתי מוזר... הרי זה משודר מניו-יורק וחשבתי שהבכורה שם הייתה לפני איזה חודש
B blinknetta New member 17/10/02 #4 גם אני ראיתי אבל זה (TRL) לא משודר אצלנו לייב מניו יורק זה משודר אצלנו אחרי חודש שזה משודר לייב שם... לכן באמת הבכורה הייתה לפני חודש....
גם אני ראיתי אבל זה (TRL) לא משודר אצלנו לייב מניו יורק זה משודר אצלנו אחרי חודש שזה משודר לייב שם... לכן באמת הבכורה הייתה לפני חודש....
B BliNk 1 8 2 New member 17/10/02 #5 מה אתם חושבים על השיר? ו... עוד משהו: מארק גם היה אמור להצטרף לבוקס קאר? ואני חושבת שזה משודר מלונדון, לא מניו יורק.
מה אתם חושבים על השיר? ו... עוד משהו: מארק גם היה אמור להצטרף לבוקס קאר? ואני חושבת שזה משודר מלונדון, לא מניו יורק.
B blinknetta New member 17/10/02 #6 שיר יפהפה!! *אבל יש לבוקס קאר רייסר שירים יותר יפים ממנו... *לא חושבת... אולי הציעו למארק אבל הוא לא רצה או משהו כזה..... *זה כן מצולם בניו יורק... אתם לא מקשיבים כשהם אומרים "live from new york"???
שיר יפהפה!! *אבל יש לבוקס קאר רייסר שירים יותר יפים ממנו... *לא חושבת... אולי הציעו למארק אבל הוא לא רצה או משהו כזה..... *זה כן מצולם בניו יורק... אתם לא מקשיבים כשהם אומרים "live from new york"???
B BliNk 1 8 2 New member 17/10/02 #7 ../images/Emo45.gif לי דווקא היה נדמה ששמעתי היום Live from London במבטא בריטי כבד... אבל, וואטאבר!