בלילה, לפני השינה...

קרני

New member
בלילה, לפני השינה...

בשעות הכי קטנות של הלילה, כשאף אחד לא ער, הכל מתעורר. הציפור, שבכל בוקר דופקת עם המקור על החלון בסלון, כדי לברך בבוקר טוב, שרה שיר ערש לפרחים, לשמיים, לכוכבים ולחיות הקטנות שרצות מתחת לדשא, לאנשים... והסלסולים שלה כמו תפילה ששומרת ואחראית לבוא החלומות הטובים לכולם. סלסול אחד לחלום מחייך אחד, סלסול שני, לחלום אחר... וכך כל אחד מקבל חלום מחוייך לפי סדר ציפורי. לפעמים גם הצרצרים מצטרפים לתפילה הזאת, ושולחים קריאות לשאר הצרצרים להצטרף אליהם, ואז יש תזמורת נלהבת - כמו ההרמונית שמנגנת את מוצארט או באך במצדה - אווירה של פלאים. אז בשעות הכי קטנות של הלילה, לפני שאני צוללת אל תוך המיטה, אני יושבת בשקט בשקט ליד החלון בחדר שלי, מכבה את המוסיקה והדיבורים הבוקעים מהרדיו, ונותנת לקול הציפור לחדור אל מבעד לתריסים המוגפים, מבעד לוילון, מבעד לחספוסו של יום ומקשיבה לתפילת החלומות שלה... ואז...?!? אז אני הולכת לישון. לילה טוב... :)

dafna l

New member
קרניייייי

יפההההההה פשוט יפה העלת חיוך על פני מנגינה יפה התנגנה באוזני מחר משיכמה קום להקשיב למנגינה נהניתי מאד

moran.l

New member
ולו יכולתי להשתתף

באותה חמדת חיים, ההרגשה המפליאה של הקיום השקט, ההרמוני, הטבעי... אבל מה לעשות - אצלי מתחת לבית שומעים השכנים טראנס עד הבוקר!! לא התכוונתי לקלקל את החמדה, אני אפילו מקנאה... בכל מקרה, אהובתי, הפלאת לתאר זאת. ממש יכולתי להרגיש..כאילו אני מתחת לפוך... יום טוב מתוקתי חולה עליך נ.ב. בסוף לא הצלחתי להיכנס למייל של אייל

למעלה