בלילה לבד!!

jbazuka

New member
בלילה לבד!!

בלילה לבד כשאת כבר לא פה אני יכול רק להביט בתמונה שלך בחיוך המקסים שלך ולנסות להבין מה לא היה בסדר ולמה הלכת ואז דימעה קטנה חונקת את גרוני ולחץ אדיר בחזה הרי רציתי שתהיי מאושרת ולי אין יותר מה לתת לך ואת הלכת לך לדרכך בלי להביט לאחור ואני עכשיו יש לי חור כנראה שכבר לא נפגש ולא נדבר אבל כל לילה שאני לבד אני מתפלל אליו שאולי פעם אחת יפגיש בינינו ונוכל לחזור כמו אז כמו פעם להתרגש לצחוק לגעת..... ואני הולך ומזדקן ואת כבר לא מושגת ובלתי נראית רק תדעי שיש אותי פה מחכה לך תמיד ואם תחליטי לחזור אחבק אותך ואסלח לך על הכל כי היית בשבילי עולם ומלואו האושר שלי וזה ממשיך לנקר כל כך הרבה זמן עבר וזה עדיין שם אותה תחושה של החמצה תהיי טובה ילדה בהצלחה חושב עליך כל הזמן שלך הסדוק

סמלת

New member
אתה חי בסרט...

אם אתה "הולך ומזדקן" לדבריך, לא למדת להתגבר עם השנים? תזרוק את התמונות, מה הן שוות אם אתה אוכל את הלב כל לילה? תפסיק לחכות לפגישה שלא תקרה אולי לעולם, זה שהלב שלך נשבר לא אומר שהעולם עוצר מלכת. אל תתפשר ואל תסלח, תמיד מגיע לך טוב יותר. תצא מהעבר, אתה תקוע שם ברחמים עצמיים ובתקוות שווא, שאינם משתלמים לחיים שלך, אתה אולי נהנה מזה, אבל זה סתם דופק אותך, מה הקטע להאחז באשליה? מפחד להפגע שוב? או שאתה מפחד שתרגיש טוב יותר במקום חדש? נראה לי שמה שסדוק בך זה הלשון שמלקקת ללא הרף את הפצעים...חלאס.. הגלידו... move on...

למעלה