בלייק- מה הקטע?

בלייק- מה הקטע?

תגידו מה הקטע של השופטים שכ"כ מנסים לדחוף את בלייק שהוא יהיה האיידול הבא?! ?! אז נכון שיחסית לבנים הוא יותר טוב (יחסית), אבל מכאן ועד להגדיר או להתיימר להציג אותו כזמר הטוב ביותר מבין כולם, נו באמת! נראה לי שכל התוכנית מתגייסת לקדם אותו - למשל ריאן סיקרטס שואל ב"תמימות" שתי בנות ברחוב: "נראה לכן שבלייק יהיה האיידול הבא?" מעניין למה הוא לא שאל את זה לגבי לקישה או מלינדה כנראה שהסיבה לכך היא שסיימון קאוול, סבור שבחור לבן בלונדיני וצעיר ימכור יותר תקליטים בעתיד משתי "כושיות" קצת מלאות כמו מלינדה ולקישה, ולכן ההתגייסות התמוהה הזו למען בלייק. אין ספק שאיכויות הקול של לקישה, מלינדה ואפילו גו'רדן עולות עשרות מונים על היכולת הווקלית של בלייק.

Daniella 21

New member
../images/Emo12.gif ממש לא

אני לא חושבת שיש דבר כזה דוחפים כי אם הם היו דוחפים אז למה כריס קיבל פעמים נגנים על הבמה שתחל'ס לקישה היתה צריכה את התופים לקונגה שלה וזה שריאן שואל שאלות טיפשיות זה לא אומר שהוא דוחף באותה מידה הוא היה יכול לומר שם אחר אולי זה יצא ככה לקישה ומלינדה בהתחלה היו מועמדות בטוחות לגמר וסיימון אפילו אמר את זה למלינדה -כאשר בלייק היה רק בסדר. אבל בגלל שני התוכניות האחרונות שבלייק וג'ורדן פשוט שלטו בבמה ומלינדה ולקישה לא פתאום קמים ואומרים אפליה עם כל הכבוד פנטז'יה לא בדיוק מידה אפס או לבנה והיא ניצחה אז מה אתה אומר לזה? יאללההה דיי עם השטויות...

לא מסכימה!../images/Emo88.gif

בלייק וג'ורדן שלטו בבמה?! על סמך מה בדיוק את אומרת את זה? כי זה מה שהשופטים אמרו????? לקישה היתה מ-צ-ו-י-נ-ת היא מצליחה להתעלות מעל הגירסאות המקוריות של השירים. את מבינה בכלל איזה הישג זה? ג'ורדן, בעלת הקול היפיפה היתה ממש גרועה בתוכנית האחרונה (היא גם התלבשה מזעזע והשיער היה
- אבל זה ממש לא משנה כרגע). ההופעה של בלייק היתה טובה אבל לא יצאתי מגידרי. התגובה שלך רק מוכיחה את מה שטענתי שישנה התגייסות למען בלייק וכך מצליחים להשפיע על דעת הקהל. מעניין אם התגובה שלך היתה אותו הדבר אם לא היית שומעת את קשקושי השופטים.

Daniella 21

New member
אם רצית להביע דעה אז היית משרשרת

שוב את מדברת על ג'ורדן ובלייק כעל טעם אישי ובשביל זה יש שרשורים פתוחים לא צריכים לפתוח אחד חדש.
אנשים יגיבו גם אם לא תפתחי חדש
אני מדברת ספציפית על שתי התוכניות האחרות שבלייק וג'ורדן כן שלטו על הבמה עם שיר טוב ופחות זיופים - ומה הקשר ללבוש?!! מה שלקישה לבשה היה זוועה זה לא אומר שזה משפיע על השיר.. אני אוהבת את לקישה. וההתעלות מעל הגרסאות המקוריות לא היית אומרת שזה דעה שלך?? כי אני לא שמעתי את זה מהשופטים או מאף אחד אחד. יש לי דעה משל עצמי
מה לעשות כך נולדתי. אני לא מקשיבה לשופטים אני יודעת טוב מאוד מה אני אוהבת ומה לא. ואיזה התגייסות?! רק בגלל שאנשים מתחילים להמשך לסגנון של בלייק זה התגייסות?! אולי בגלל שהוא טוב נתת את זה למחשבה? כמובן שעכשיו תאמרי לי שהוא אבל שוב זההההההה עניין שלללללל טעםםםםםםם!!! איזה להשפיע על דעת קהל?! מה זה מעניין אותי האמריקאים אין פה שטיפת מוח

מישל36

New member
אאל"ט, האלבום האחרון של פנטז'יה לא מכר הרבה.

אז אולי באמת יש משהו בדבריה. הרי ידוע שסיימון אוהב כסף, ואם בלייק ימכור יותר, עדיף לו שבלייק ינצח. כי מכל אלבום שנמכר של איידול הוא מקבל משהו. לעומת זאת מקום שני שזוכה ומוציא אלבום , לא חייב לחתום בחברה שלו. סתם מחשבה.

קפיטו

New member
הם לא דוחפים אותו בכלל

מתי בדיוק התגייסו בשבילו? גם לקישה וגם מלינדה קיבלו את הפימפ ספוט פעמיים ומקבלות יחס של מלכות מהשופטים. בלייק מקבל פידבק טוב כשהוא עושה עבודה טובה ועד היום הוא היה מעולה ואת צודקת, בלייק באמת צפוי למכור יותר אלבומים מהבנות כי הוא עכשווי ומקורי ומביא סגנון משלו והוא יכול להיות גדול בתעשייה

dementya

New member
../images/Emo45.gif

וריאן שאל את השאלה הזאת על בלייק מסיבה פשוטה מאוד, הבנות החזיקו שלט ענק שלו! אני לא חושבת שלהפקה של אמריקן איידול יש איזה אינטרס שדווקא הכוכב האחרון שהודח הוא זה שימכור הכי הרבה תקליטים, כי בכל זאת הם מייצרים כמות אדירה של אמנים בכל עונה ועובדה שמכירים גם את מי שלא זכה וגם הם מוכרים מספיק תקליטים. אני חושבת שאת מחפשת דרמות איפה שאין.

whatever4

New member
איך בדיוק הם דוחפים אותו?

בלייק הוא המתמודד היחידי מבין כל המתמודדים הנותרים שאפילו פעם אחת לא קיבל את הפימפ ספוט (אפילו פיל היה אחרון בתוכנית הראשונה!). זה שבהופעה האחרונה סיימון הילל אותו זה ממש לא אומר שהשופטים דוחפים אותו. מלינדה, חוץ מההופעה האחרונה שלה, קיבלה אך ורק ביקורות טובות, בהופעה הראשונה של לקישה סיימון אמר שמצידו כל המתמודדים יכולים לעוף- אם זו לא דחיפה- אני לא יודעת דחיפה מהי. וחוץ מזה שהשופטים אף פעם לא אמרו שבלייק הוא הזמר הכי טוב כפי שאת טוענת. בהופעה האחרונה סיימון אמר שהייתה לו את ההופעה הכי טובה, כי, באמת הייתה לו. אבל זה כבר עניין של דעה.

Daniella 21

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שתקרא את מה שכתבת נכון לחלוטין

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך

בעיקר לגביי עניין הפימפ ספוט, אולי השבוע זה יקרה סוף סוף ובלייק יסגור כבר את התוכנית.

למעלה