בליינד דייט...

טומי*

New member
בליינד דייט...../images/Emo9.gif

בית קפה תל אביבי נחמד,שם בפינה מימין הזוג הזה...הם בבליינד דייט. פגישת הכרות ראשונה,שיחות גישוש ראשונות "כמה שנים שאת גרושה? "ילדים?" וכו´...וכו´...הרי אתם מכירים לא? הנה המלצרית מגיעה וחוזרת עם קפה הפוך לגברת עם עוגת גבינת פירורים והאדון הזמין אספרסו קצר וטוסט עם צהובה.היא בת 46 הוא כבר לא ילד עבר ת´החמישים די מיזמן.ההוא לוגם איזי איזי מהאספרסו,והיא בולעת ת´העוגה. היא מספרת "לפני שבועיים סיימתי מערכת יחסים ארוכה,שלא צלחה.הוא רק מקשיב ובקשב רב,מדי פעם חותך פרוסת טוסט גבינה ולועס ולועס...עד שפתאום היא אומרת "אצלי או אצלך?" מה מההההה? שמעת מה שאלתי? כן כן והוא כמעט ונחנק ומראה סימני התרגשות רבה.חברנו מסמן למלצרית ומבקש מים.שותה ונרגע."מה רק לכם מותר להציע הצעות?" ההיא פותחת בספיצ´ ארוך ולא משכנע של פמיניסטית שנות האלפיים. תראי גברת הוא מנסה להגיד לה "הרי רק לפני כחצי שעה הכרנו" ואת ממש לא מכירה אותי ואני אותך.אז מה החיפזון? מה את לא מאמינה באהבה ? ברומטיות? בספונטניות? מה אוד רוב טוד רופ למיטה? אז תדעי לך גברת יקרה שאני לא מתמסר בקלוט, גם לי יש עקרונות. חברנו מסמן למלצרית....היא שואלת אתה רוצה שאלם ת´החלק שלי? לא אין צורך ההוא עונה לה.פתאום היא קמה והלכה בצ´או גדול ורועש. הנה הלצרית עם החשבון...אדוני אתה מכיר את הגברת? מי אני? לא לא היכרנו עדיין בליינד דייט של זקנים חחחחח ההוא מנסה להצחיק אותה. כל השבוע עבדתי ערב,והגברת הזאותי באה כל ערב עם מישהו אחר. פעם הראשונה שהיא קמה והלכה לבדה, רק רציתי שתדע.אהההה תודה לך חמודה. בליינד דייט שנת 2002 בבית קפה תל אביבי קטן

maxima

New member
יופי של סיפור טומי...........

אז בדיחה בענין זוג נפגשים בבליינדייט, הולכים למסעדה אוכלים ארוחה טובה השיחה זורמת יפה.אחרי הארוחה נוסעים לטיול מחוץ לעיר הבחוק מחנה את הרכב על גבעה שמשקיפה על העיר, משוחחים........ והענינים מתחממים אומרת הגברת לא נעים לי אבל שכחתי להגיד לך שאני זונה וגובה 20 דולר עבור זה...... הבחור לא מתרגש אומר שהוא יעמוד בהוצאה. לאחר מעשה הוא מדליק סיגריה....ועוד סיגריה.....שואלת הגברת מתי יחזרו העירה אומר לה האדון...."שכחתי להגיד לך אני נהג מונית וגובה עבור נסיעה כזאת 25 דולר.......

טומי....../images/Emo140.gif

מסתבר שהדור שלנו שבוי עדיין במנהגים הישנים.. הנשים של פעם שיחקו אותה קשות להשגה, מסתבר שהנשים של היום יוזמות לא פחות מגברים... היום הכל הולך בצ´יק, לאנשים אין זמן לחיזור, והיכרות מעמיקה, אין דחיה של סיפוקים, הכל מתנהל בקצב של כאן ועכשיו!!!

maxima

New member
וחבל שכך........

כי החיזור היה דבר יפה אבל לכולם כך.......

tsiporganeden

New member
אךךךך חונה כמה אני מתגעגעת

לאותם ימים של החיזור, של לחפש אחד את השניה, של לשלוח שיר, פרחים, פרח בכל בוקר על שולחן הכתיבה, מהגינה אבל מה זה משנה העיקר הכוונה, את מילות האהבה, הערגה לבוא הערב, היום הכל הולך כזה צ´יק צ´אק שבאמת כבר כדאי לעשות את זה עם ויברטור, מה ההבדל? זה עושה את זה בלי שום רגש, וזה עושה את זה בלי שום רגש. אך איפה איפה הן הבחורות ההן עם הקוקו והסראפן....

טוסקה

New member
רק רציתי להעיר...

שגם היום יש מחזרים ששולחים שירים, פרחים (אולי לא פרח בכל בוקר על שולחן הכתיבה...) ואפילו אומרים/כותבים מילות אהבה. הם קיימים, אמנם נדירים, אבל קיימים

טוסקה יש לנו אחד כזה גם בפורום....

BT - שהביא ורד אדום במפגש לכל חברה בפורום... ועם יד על הלב אצלנו בפורום אחד אחד - ג´נטלמן!

טוסקה

New member
אכן, הם חביבים וג´נטלמנים

אני חשבתי יותר על רומנטיקנים... ואת זה אין לי מושג אם הם אכן כאלו אם לאו

ישRאל

New member
תודה חונה אני מבין ,,,

שהתכוונת גם אלי,,,
(בודק לעצמי את האגו)

magy

New member
למה ישראל?

אתה הבאת את היין...... שיח הביא את מגי. כל אחד הביא משהו......

ישRאל איך שאתה אוהב "נעימים"

כתבתי כל הגברים שבפורום... אתה גבר לא? (
אחלה גבר, מספר בדיחות, אוהב יין, מוזיקה... שף עם קבלות... שכחתי משו?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אם את נתקלת באחד כזה

הקיפי מיד באבנים, סמני בסרט סימון לבן, הרחיקי סקרנים והזעיקי את כוחות הביטחון. זה מה זה נראה לי חשוד. אבל רגע קטן של רצינות. אני אישית סבור כי החיזור בסיגנון הישן מושתת על התפיסה כי על הגבר מוטלת החובה ליזום, ועל האשה מוטל להיות יפה ולשתוק, הגבר הוא ה"מקבל" והאשה היא ה"נותנת". ממילא מוטלת החובה על הגבר לעמול, להתחנף, לשלם כדי "לקבל" ואילו האשה תצטייר כפריירית אם לא תקבל תמורה מלאה עבור מה שהיא "נותנת". מאחר וגישה זו לא כל כך פופולרית בדורנו סובל מכך גם החיזור הקלסי שלדעתי הוא פועל יוצא שלה. אלו היו שישים שניות על חיזור בעבר וכיום.

magy

New member
ואם...............המצב הוא הפוך

האישה מחזרת....ונתקלת בסירוב........ואדישות היכן תחביא את הבושה???????

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לשם מה הארנק המצחיק שלכן עימו

אתן מסתובבות קולה זמן ? לא כדי להחביא בו דברים ? חוץ מזה אי אפשר לדרוש שיוויון זכויות מצד אחד ואפליה מתקנת מאידך, זה לא הולך.

למעלה