בליינד דייטס

Betterfly

New member
בליינד דייטס

האם קרה פה למישהי שהיא קיבלה דחייה אחרי דחייה אחרי דחייה באתר שידוכים על סמך התמונה? כלומיר- אני בחורה די יפה, אמנם לא דוגמנית צמרת, אבל רוב הגברים יאמרו: "זו? חמודה". ובכל זאת.. תגידו לי, בנים ובנות - את מי מצפים הגברים לפגוש באתר או בכלל? את סינדי קרופורד? אני חייבת לציין ש- 99% מהם היו נדחים אם הייתי מסתמכת על אותו שיקול. מה לעזאזל גברים רוצים ולמה הם לא מצהירים ישר שהם מחפשים את הלנה מטרויה ולא יסתפקו בפחות?

sunset3

New member
יכול להיות

שאולי הם חושבים שאת יפה/ חמודה אבל את לא הטעם שלהם. אז מה הטעם לנסות. גם הרבה בנות שוללות בנים מכיוון שיכול להיות שהוא נראה טוב אבל הוא לא הטעם שלהם ובגלל זה הן פוסלות אותו. הרבה בנים לא מתפשרים על פחות ממה שהם מחפשים .. אבל כך גם בנות. בקטע הזה אני חושבת שיש שיוויון בין המינים.

night mistress

New member
אולי התמונה הספציפית הזו לא

פוטוגנית במיוחד.. תני לצד שלישי להחליט..

night mistress

New member
הא,ושלא תעיזי לחשוב שאת פחות מהלנה

מטרוייה.. אשה צריכה לדעת להעריך את העוצמה ואת הנשיות שלה.. הלנה לא הייתה יפה רק בגלל החיצוניות, אלא בגלל מה שהיא הקרינה-נשיות, עוצמה, אהבה עצמית.. (גם אם זה ישמע לך בולשיט)

דנטל

New member
אני איתך

יש מישהי שעובדת איתי שגם כל הזמן קיבלה דחיות. כשהיא החליפה תמונה הפסיקו הדחיות.

זה נורא תלוי..

מבחינת מראה לי אישית מספיק שיהיו פנים חמודות כאלה שאפשר לתקשר איתם בכיף. ושאר השיפוט נעשה לפי תוכן המלל שבכרטיס. נכון שזה לא אומר יותר מדי על הבנאדם אבל בכ"ז זה נותן איזושהי נקודת התחלה. . אבל מצד שני זה רק אני. שאר הגברים די קקה. אז לכי תדעי..
אולי באמת שווה לך להחליף תמונה ולראות מה יוצא..

נהג קטר

New member
תשלחי לי תמונה ואני אגיד לך

רק את האמת,אין לי אינטרס לשקר או להתחיל איתך ,ותוכלי לשמוע דעה גברית אמיתי וכנה על המראה שלך..

foruman

New member
אולי תשימי כמה תמונות...

בהחלט לא כל אחד פוטוגני. חברה שלי היא פצצה ובתמונות יוצאת לא משהו. פשוט ככה. את גם רגילה לפנים שלך ויכול להיות שאת רואה דברים שאחרים לא רואים כך שתמונה שהיא בעינייך לא טובה עשויה להיות יפה מאוד בעיני אחרים. תשימי כמה תמונות...זה עשוי לעזור.

למעלה