כן כן...
הרבה פה יודעים שאני וגריןבירד ביחד (עד כמה שאפשר - בלי לחץ
), אבל מה שאתם לא יודעים זה שבעצם הכרנו דרך בליינדייט. זה הבליינדייט הראשון בחיים שלי והוא כל כך מוצלח (טפו טפו
) , אני לא מצטער עליו ולו לרגע. פשוט מאותו יום אני אדם אחר, אדם מאושר . אז ככה שלהגיד שבליינדייט זה פעם ראשונה ואחרונה זה לא נכון (אלא אם כן נשארים לחיות יחד ואז זה באמת פעם אחרונה). והאמת לפי כל מה שדיברנו לפני , לא נראה היה שנמשיך להתראות אחרי הפגישה אבל לא היה מה להפסיד אז נפגשנו, ואכן להפסיד לא הפסדנו אלא הרווחנו והמון
. ולגבי מה שאי סי יו אומר שיש לתכנן את הפגישה לזמן קצר, זה לא ממש נכון, כי לפעמים הדברים לא הולכים לפי התכנון ואז כמה דברים מתחילים להשתבש. יחד עם זאת יורשה לי להוסיף שאחרי שחוויתי את הבליינדייט עם גריןבירד היה עוד בליינדייט (אל תשאלו למה). בקיצור הבליינדייט השני היה כל כך גרוע (היה לי ביטחון אחרי בליינדייט ראשון), כל כך גרוע שאי אפשר לתאר והוא נמשך הרבה זמן כי פשוט עשיתי טעות ודיברתי עם הבן אדם המון לפני שנפגשנו, כך שהיה קשה לקום וללכת. לסיכום , הייתי אומר שאסור להתייאש מהר, להמשיך לנסות ודבר נוסף מאוד חשוב, לא לפתח שום קשר לפני...לקחת תיאור כללי, לקבוע מקום ושעה...זהו,, מילה לא יותר.