בליינדייטים ושאר תוספות

Liroy25

New member
בליינדייטים ושאר תוספות

כולנו התנסנו בזה, זה מתחיל ב"יש לי מישהו מה זה חמוד להכיר לך!" מפיה של הידידה הגיי פרנדלי ונגמר לרוב בטראומה אם לא לכל החיים אז לפחות לשבוע הקרוב. לאור העובדה שאנחנו לא לומדים מטעויות ומתעקשים לחזור עליהם שוב ושוב, מה לדעתכם צריכים להיות הדגשים הכי חשובים לפני בזמן ואחרי הבליינדייט?

EyeSeeYou

New member
מספר דברים קטנים

לבוא עם ראש פתוח
לתכנן אותו מראש לזמן קצר (ולהודיע לצד השני)
בית קפה ולא מסעדה..
שני צדדים לכל דייט,אז לדעת גם לדבר וגם להקשיב ולא לתת לשני תחושה שהוא שם לבד או לחילופין מיותר בסיטואציה.
לדעת שכמו שאתה חושב שזה דבילי אבל זה מה יש ככה גם הצד השני חושב
לקוות שזה יצליח, אבל להבין שהסטטיסטיקה פועלת לרעתך
ואם כל זה עובד, אבל אין ניצוץ רומנטי...לזכור להשתמש בקונדום.....

.m

New member
משו על פגישות עיוורות

בכל חיי היה לי רק בליינד דייט אחד. מה למדתי מהחוויה? לא לעשות את זה שוב אף פעם!!!
mai (מתחלחלת גם היום מעצם המחשבה...)

EyeSeeYou

New member
טוב אולי אני באמת לא הדוגמא

הקלאסית... הבליינד דייט הראשון שלי (הכרנו בצ´אט - יש דבר כזה) עבד שלוש שנים, עד שהפסיק לעבוד
ואז הפסיקו לעבוד גם הבליינד דייטס.

לא תודה...

איזושהי מכרה שלי התקשרה אלי לפני כמה ימים בשתיים בלילה ואמרה שיש לה מישהו-מה-זה-חמוד להכיר לי... "הוא קצת מוזר אבל כל ההומואים מוזרים. לא?"

Liroy25

New member
אם יש משהו שכל הידידות המשדכות

למינהן צריכות להוציא מהלקסיקון זה את המילה "חמוד"! "חמוד" זה משהו שאומרים תינוק שרואים ברחוב, על כלב משוטט או על כל דבר אחר שנראה יפה מרחוק אבל לא אצלכם בבית. בוא ואספר לכם מקרה שהיה: (זה אמנם לא הגיע לבליינדייט אבל יסביר את עמדתי בנוגע לשידוכים) עוד בעודי נציג שירות לקוחות ב"סלקום" (היו זמנים...) באחד הימים בעודי נוסע הביתה, פתאום טלפון ממספר לא מוכר. "שלום איתי נמצא?" "מדבר" עניתי בשירותיות אופיינית. "מה שלומך" שאל הקול "מצוין" "מה קורה?" "יופי" "אחלה!" "ומי אתה?" שאלתי בחוסר סובלנות קל. "אה, אתה לא מכיר אותי אבל שמי ג. וקיבלתי את הטלפון שלך ממישהי שעובדת איתך בסלקום" "איתי בשירות לקוחות?" שאלתי וכבר דמיינתי בראשי רצח המוני וברוטלי של אותה בחורה אומללה. "לא, היא ממחלקה אחרת". (סלקום הרי חברה מאוד "קטנה" כך שהאיתור שלה לצערי לא התבצע..) בקיצור אותה בחורה שמעה שבשירות הלקוחות ישנו בחור חמוד, נאה והומו. מה עשתה? פתחה את ספר הטלפונים של החברה, בין כל ה-10 בנים בחרה בי ונתנה לו את הטלפון שלי! איפה היית שאלוהים חילק טאקט ואינטליגנציה??? לבליינדייט לא הגענו, חמוד ככל שהוא נשמע משפט כגון "תאתגר אותי!" בתגובה להסבר שלי שהוא צעיר ודי בתחילת דרכו, די הוציא לי את החשק...

.m

New member
איך כל הדברים האלה קורים רק לך? ../images/Emo6.gif

Liroy25

New member
כי אני בן אדם נחמד כנראה...

קסאנדו אני שמעתי את זה!!

Stop the press !!!

הרגע,אבל ממש הרגע שבתי מבליינד דייט(כן,כן,בהסכמתו ובידיעתו של אנג´ל). קדמה לכך העברת מסרים קצרה שכללה פרטים בסיסיים כגון גובה ומשקל מצב משפחתי וכדו´ אך לא מעבר ,על מנת לא ליצור ציפיות גבוהות מדי. נכנסתי למכוניתו ודבר ראשון שרציתי לשאול - "אתה מוכן להשאיל לי את משקל הפלא שלך,זה שגרם לך לכתוב לי שאתה שוקל 10 קילו פחות ממה שאתה באמת שוקל ? ולאן נעלמו הסנטימטרים המובטחים ? " (מהגובה, לא מאורך האיבר). אולם במקום השאלות הללו העברתי 15 דקות בשאלות סתמיות ונסתי על נפשי בתואנה סתמית. זו הפעם הראשונה שלי אך לא הפעם האחרונה, צריך לדעת לקחת דברים בקלות ולא להתייאש.

EyeSeeYou

New member
נשאלת השאלה הבאמת חשובה

איך יוצאים מזה האם ב"תואנה סתמית"(כמו שאמרה הציפור הירוקה) או בלהגיד "מצטער אני לא חושב שזה מתאים לי" וכדומה..

אתה חושב שזה ככה נגמר ?

אמנם יצאתי מהמפגש בתואנה סתמית אבל אח"כ המשיכו גם המסרים . ופה נשאלת השאלה , האם עונים להם ומה עונים להם או שעדיף לא לענות להם ולתת לצד השני לעשות 1+1 (הבעיה שיש הרבה שהתוצאה המתקבלת אצלם שונה מ-2)
אגב, אנג´ל ואני גם התחלנו כבליינד דייט וראו זה פלא !!! לכן, אני לא סבור שיש לשלול על הסף בליינד דייט, יש רק להיערך היטב מראש הן מבחינת רמת הציפיות והשיחות המקדימות והן מבחינת הדרכים לסיים מפגש כזה בדרך יפה ומהירה ברגע שרואים שזה לא זה.

EyeSeeYou

New member
לכן אני חושב שכנות היא הכלי

ואם לא מתאים אז אומרים לא מתאים. זה הכי פחות פוגע... והגיע הזמן שנפסיק כולנו לתת תחושה אחד לשני כאילו כולם בני זונות כי הם לא החזירו טלפון. אם כל אחד יגיד שהוא לא מעוניין ולא ישחק משחקים...זה יראה אחרת.

EyeSeeYou

New member
ז´קונט

ראו ראו מי צץ לי פה...... לאן נעלם הבוסון בשבוע האחרון, כמעט וגססתי מחוסר תשומת לב
המאזין הבא בבקשה..

למעלה