בליטה בפין

randomnick1

New member
בליטה בפין

אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים לנושא, אבל במקומות אחרים "אורולוגיה" נמצא תחת קטגורית "כירורגיה". אם אין זה הפורום המתאים לשאלות בנושא, תוכלו להפנות אותי לפורום המתאים? מאחר ושם לא עונים, באתי לכאן בציפייה לקבל תשובה. אני בן 19, חייל. בעקבות היותי חייל, אני צריך לחכות עד שיתנו לי הפנייה לרופא מסויים. אני לא יכול ללכת ולהבדק "סתם כי בא לי", ולכן, עד שאלך להבדק, אני מנסה להסיר דאגה מליבי באמצעות ייעוץ בפורומים שונים באינטרנט. חוץ מזה, זה די מביך לדון בנושא. בשבועות האחרונים הבחנתי בבליטה חדשה בפין אשר צצה תחילה רק בזקפה. הבליטה צצה בצד שמאל מתחת לכיפה, נראית כמו וריד, אבל קשה יותר. לפני מספר ימים הבחנתי כי גם כשאין זקפה הבליטה מופיעה. בחוסר זקפה הבליטה בולטת אפילו יותר, מרגישה כמו שומן מתחת לעור. לאחר שפיכה הבליטה עוד שם, אך בולטת פחות. אציין כי הבליטה לא כואבת, גם אם נוגעים בה. עוד כמה פרטים בנושא, רק ליתר בטחון: יש לי קרובות משפחה עם סרטן. אני לא בטוח אם יש קשר לעניין, אבל קראתי קצת והיה כתוב שזה יכול להיות סממן לזה. אני בתול, ככה שלא העבירו אלי את זה בעת קיום יחסי מין. תודה מראש, מקווה שתוכלו לעזור לי וזה אכן הפורום המתאים...

בליטה פין

שלום רב אכן זה לא הפורום המתאים חפש פורום אורולוגיה או עור. בכל אופן לא נראה כי מה שאתה מתאר הינו מחלה ממאירה/סרטן, ישנם מס' נגעים שפירים בפין (במידה ואכן לא מדובר בכלי דם), החל מפיברומות פפילומות וכדומה. ממליץ לך להיבדק ע"י רופא עור בשלב ראשון. בהצלחה!

למעלה