בלט

בעמוש

New member
בלט

אולי זאת שאלה טיפשית אבל אני ממש חייבת תשובה יש כזה דבר מורה פרטית למחול שיכולה לעזור לי עם בלט או משו בסגנון? או, ללמד אותי משו עקרוני?

בעמוש

New member
אממ..

מעמק חפר, איזור המרכז ככה ליד נתניה =) ידוע לך על משהו? ד"א..יש מצב שהיא תלמד אותי ממהתחלה ממש בזמן קצר יחסית? משו כמו שנה בערך?

אמממ

אני מצטערת מאמי,אני מירושלים, אני מכירה רק כאן מורים פרטיים. ומזאת אומרת מהתחלה? רוב המורים הפרטיים המקצועיים מלמדים ילדים קטנים בסיס וכו'...אבל מגיל קטן.. כשזה בבוגרים אז זה כבר לימוד נורא מקצועי ואינטנסיבי המורים שאני מכירה נורא אינטרסנטים,כשזה בבוגרים הם גם לא מקבלים כל אחד...יש דיי סלקציה... והמחיר מאוד יקר. אני לא יודעת לגביי מורים אחרים ... זה עסק קשה שיעור פרטי בבלט גם מבחינה פיזית...אני אישית בשיעורים האלה סובלת.

the mush

New member
יש, אבל ממה שאני יודעת- זה ממש יקר.

יש לי ידידה שהייתה לומדת בלט עם מורה פרטית, וזה היה יוצא ממש יקר כי צריך לשלם על שימוש אולם {חייבים אולם בישביל הבאר.}, לשלם על המערכת, לשלם על הדיסקים, או- למורה לפסנתר, ולמורה עצמה. בארץ אני לא יודעת איפה אפשר להשיג. בברזיל- כן.

TheBlackFairy

New member
רוב המורים מלמדים גם שיעורים../images/Emo60.gif

פרטיים, אבל לפעמים יש קבוצות קטנות של 5-8 ילדים בקבוצה ואז המורים עובדים כמו בשיעור פרטי
.

למעלה