../images/Emo29.gif אחלה שאלה../images/Emo13.gif
אם יורשה לי להביע את דעתי יש לי כמה דברים לומר... קודם כל, בתור "מעריצה" לשעבר של הRAD ותלמידה נוכחית של השיטה הרוסית אני כמובן אמליץ על השיטה הרוסית!! שיטה רוסית קודם כל מפתחת את החשיבה והזיכרון לעומת הRAD. RAD מבוסס על אותם תרגילים כל השנה.תרגילים קצרים ומשעממים(בעיקר ברמות הגבוהות...רמה 6 רמה מדהימה
)שחוזרים על עצמם. אז כן בסוף השנה יש בחינה וזה כיף אבל עד גבול מסוים.כמה כבר אפשר לטחון את אותם תרגילים??זה כבר יוצא מהתחת!(סליחה על הביטוי
) אז נכון, מודה כשהייתי קטנה זה היה טוב כי זאת שיטה הרבה יותר נינוחה ורגועה מהשיטה הרוסית אבל אני,שרוצה להיות רקדנית בלט לא יכולה להמשיך בשיטה הזאת!כשעוברים לרמות הגבוהות היא כבר לא תורמת...חייבים את הקושי שהשיטה הרוסית מציעה. אז נכון, שיטה רוסית(אהמ,רוסים!למה ציפיתם??)הרבה יותר קשה ותובענית ודרושים ממני שם הרבה יותר דברים שלא תיארתי לעצמי בכלל שיש אך גם היא הרבה יותר מקדמת!! אני יכולה להגיד לך על עצמי...מאז שעברתי לשיטה הרוסית השתפרתי המון בבלט!אפילו המורה שלי אמרה לי בעצמה! וגם המורה מהקורס קיץ שהייתי בו. הRAD שיטה יותר רגועה, היא לא דורשת עמידה נקייה של 180 מעלות כדי לעבור בחינה, היא לא דורשת כאלה הרמות רגליים גבוהות.ובשיטה הרוסית כן! שלא לדבר שלשתי השיטות יש שמות שונים לדברים שונים ודברים שלמתי בשיטה הרוסית בכלל לא התקרבתי אליהם בRAD. אבל יכול להיות שזאת רק אני,יכול להיות שאנשים יגידו לך דברים אחרים. אבל מניסיון,אםפ יש לך אפשרות ואת רוצה עתיד תלכי לשיטה הרוסית. יהיה קשה בהתחלה אבל נכנסים לזה אם הזמן!אני מאוד מאוד מרוצה!זה גם פתח לי כל מיני דלתות בזמן האחרון וגם דלתות שאני מקווה שיפתחו לי בעתיד הקרוב
אז שיהיה בהצלחה!עשי את השיקולים שלך לבד אמממ וזהו!
שאלת מה הרמה שלנו...טוב אז אני לומדת ברמה של הכי מתקדמים
ומה אנחנו עושות בשיעורים??קורעות ת'תחת!!חחחח המורה שלנו קשוחה איתנו(בעיקר איתי)וכל הזמן דואגת שיהיה לנו מעניין(משמע קשה)...חחח אבל אני מתה על זה! אז כן קשה מאוד בשיעורים ואני יוצאת אחרי זה כמו סמרטוט אבל אני מתחילה להרגיש כמו בלרינה ולא כמו אחת שהרגע יצאה משיעור ובקושי מזיעה..חח וחוצמזה אם אני בכלל רוצה להעמיס עליי אני עושה 2 שיעורים ברצף ואחרי זה שיעור רפטואר...חחח וזה עושה אותי- מאושרת!
ד"א אנשים עזבתי את הבלט הישראלי...קצת מילות עידוד!!
בצפר זה חרא...רק שתדעו!!רק בגלל בצפר אני בקושי מצליחה לנסוע לשם...איכ! אבל האמת שאני אצל מורה אחרת טובה עכשיו,שעובדת איתי ספציפית מאוד קשה