בלטיקה

mingusit

New member
בלטיקה

היא בירה רוסית חביבה מאד. אני טעמתי את מס` 3 (4.8% אלכוהול)ומס` 4 (5.6% אלכוהול) - הסוגים מסומנים במספרים כנראה בשביל המתקשים לקרוא אותיות קיריליות... (-: .כרגע מחכה לי הבקבוק עם התווית האדומה - מס` 6 (7% אלכוהול) - אפשר לראות בלינק במה מדובר... הבירה מס` 3 קצת הזכירה לי גולדסטאר (אבל עם טעם...) אבל אולי אני טועה כי עברו שנים מאז שהסכמתי לטעום גולדסטאר... זה מגיע בבקבוקים ענקיים של חצי ליטר ואפשר למצוא את זה בחנויות מכולת רוסיות (ליד הלחם החמוץ השווה (-; ).

mingusit

New member
גם קלקלו לי את הסמיילים, גם

החליפו לי את מקום המספרים עם אחוזי האלכוהול וגם הלינק התפקשש... זאת הכתובת: http://www.medved-sa.com/beerProduct.asp ונסיון נוסף ללינק...

mingusit

New member
אהמ, אהמ... כחכחה מינגוסית בגרונה...

גרררר... גרגרה מינגוסית אחרי שלגמה כוס מים בנסיון להתנער מזכרון הגולדסטאר שלגמה לפני 6 שנים... ולא אפרט מה עשתה כשנזכרה בחווייה האנתרופולוגית המעמיקה P-: שחוותה כשטעמה לראשונה מכבי... (ולא שבלטיקה זה כזה איכותי... (-; )

GIVE BEER ACHANCE

אני לא יודע איזה ``שתן גמלים`` הגיע בטעות אל פיך לפני 6 שנים אולי את פשוט לא אוהבת בירה באופן כללי. אבל אם זה אינו המצב אז אני ממליץ לך לשים את הטראומה בצד, לצעוד בקלילות אל הפאב הקרוב למקום מגוריך, לבקש מהבר-מן תוך כדי קריצה ממזרית 1/2 ליטר של גולדסטאר צוננת ועטירת קצף מן החבית. לעצום את העיניים ולהגיד בלב איזה אחלה בירה מייצרים הבני זונות האלה מישראל. אני יכול רק להגיד לך באופן כללי שלזכרון תכונות מתעתעות,ושבלוטת הטעם שלנו רק משתפרות ומתחדדות עם השנים. אז לחיים

mingusit

New member
פחחח, פחחח... אולי אני לא אוהבת בירה...

ידידי - לא מנומס להצטרף לפורומים תוך כדי זעזוע, ועוד פחות מנומס להטיל ספק בחיבתם של משתתפיו הותיקים לנושא כתיבתם. אני מודה לך על אבחנתך המחכימה באשר להתחדדות בלוטות הטעם שלי עם השנים - הרי מובן שרק שתיינים אניני טעם במיוחד יכולים להעריך יצירת מופת כזו המתפתחת בבקבוק עם השנים וזאת לאחר שנים של התיישנות בחביות במרתפי מיטב המבשלות. אם הגולדסטאר טעימה לך - שיבושם לך. על משקל המלצתך הלבבית אני ממליצה לך לצעוד בקלילות לפאב הקרוב למקום מגוריך ולהזמין גינס מהחבית (סביר שלא יהיה להם אז תצטרך לצעוד קצת רחוק יותר) או אולי קילקני ולראות אם תוכל לחזור אי פעם לגולדסטאר... ובלי שום קשר, הבירה הטובה ביותר ששתיתי היתה בירה טריה תוצרת בית...

למעלה