בלחץ נוראי,

בלחץ נוראי,

התחלנו בסבב ראשון לIVF
שבוע הבא שאיבה , בלחץ אטומי ממנה,
טיפים איך עוברים אותה? כואב? זה בהרדמה כללית?

היא321

New member
גם אני פחדתי

פחדצי בעיקר מההרדמה, כי לפני שאיבות מעולם לא עברתי הרדמה ככלית.
הדבר השני שקצת הלחיץ אותי זה להרדם עם רגליים פתוחות מול צוות של 6 אנשים בערך..
אבל היה בסדר. לא מרגישים כלום. כשמצעוררים ייתכנו כאבי מחזור, אפשר לבקש אופטלגין נוזלי

haych

New member
כאב זה אינדוידואלי

ותלוי גם במספר הביציות הנשאבות.
לי נשאבו 10 ביציות וכשהתעוררתי לא היו לי כאבים כלל (נתנו לי מראש משכך כאבים לוריד), בעוד שהבחורה במיטה לידי התלוננה שכואב לה.
כשהשפעת המשככים פגה היו לי דקירות בשחלות בכל תזוזה. ניצלתי את זה כדי להתפנק על הבעל ולרבוץ כל היום :)
רוב השאיבות מתבצעות בהרדמה כללית. אפשר לבקש גם ללא הרדמה, יש בנות שעושות את זה. אני נהניתי מהשנ"צ :)
בהצלחה!!

חנוש1992

New member
שטויות מאמי...

את הולכת לישון לרבע שעה וקמה! רק עם כאבי מחזור , אני למשל ישר ביקשתי כדור .
דווקא זה היה החלק הכיפי בתהליך ! מחזיקה לך אצבעות שישאבו לך ביציות איכותיות ביותר זה יותר חשוב מהכמות .
בהצלחה!!!

PAND76

New member
גם אני מעולם לא הורדמתי לפני כן. פחדתי בעיקר, שלא ימצאו לי

וריד לאינפוזיה. הייתי ממנה בטראומת עולם, שהתחילה בגיל 6. התברר שהשד לא נורא בכלל. גם לא הצום שלפני. יש נשים שעושות בלי הרדמה בכלל. בפעם אחת היו לי כאבים שהזכירו כאבי מחזור וכתמים קטנטנים. וזהו חוץ מזה. היום? אני כמעט מחכה לזה. זו הזדמנות לסיאסטה שביום יום אין לי וגם - יכול לצאת מזה בסוף בייבי ואז בכלל לא יהיו לי סיאסטות לעולמים! אמן!

בהצלחה לך. תעדכני אותנו שעבר לך בסבב"ה ובידיים מלאות בע"ה במהרה.

Musmus14

New member
ההרדמה זה החלק הטוב

זה החלק הכי כיף בטיפול. את פשוט הולכת לישון שינה מתוקה לבערך 20 דקות ומתעוררת אחרי.
אחרי השאיבה לא היו כאבים מיוחדים. קצת הרגשה של התעסקות שם. יהיה בסדר ממש לא נורא :)

למעלה